Kaşar Bank Dolandırıcılığı ve Yeni Mağdurlar

AsjasFıdas1000

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2017
Mesajlar
886
Çözümler
4
Çiftlik Bank dolandırıcılığı üzerine Kaşar Bank dolandırıcılığı da olmuş.

Gülsek mi, yoksa ağlasak mı bilemedim. Gerçekten ne dolandırıcımız eksik oluyor ne de biz iflah oluyoruz. Şahsım adıma söyleyecek olursam Allah'tan hiç dolandırılmadım ben. :) Mağdurlara geçmiş olsun.

Beni esas şaşırtan şey ise dolandırıcıların küçük yerlerden çıkıp, büyüyerek çok farklı noktalara gelmeleri. Sefalet içindeyken ne ara bu kadar ince hesapların adamları oluyorlar, anlayabilmiş değilim.

Başlık ve olay ise şu şekilde; 'Çiftlik Bank ile Dalga Geçerken Bizim Başımıza Geldi'

Türkiye'de sık sık yaşanan 'saadet zinciri' dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi... İstanbul Sultangazi ve çevresinden çok sayıda kişi Çiftlik Bank benzeri bir yöntemle dolandırıldı. 30 kişi adliyeye gelerek, 'Kaşar ticareti yapacağız' deyip, kendilerinden para topladıktan sonra ortadan kaybolan bir kişi tarafından binlerce lira dolandırıldıklarını öne sürüp şikayetçi oldu. Mağdurlar "Çiftlik Bank ile dalga geçerken bizim başımıza geldi" ifadelerini kullandı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

100 bin lira dolandırılanlar olmuş.

Toplamda 100 bin lira dolandırıldığını belirten Ergün, şöyle devam etti:

"Diğer mağdurlar da; biri 450 bin lira dolandırılmış, kimine dairesini, kimine arabasını sattırmış, en yakın akrabasını bile dolandırmış. Bu şekilde dolandırılan benim bildiğim 50-60 kişi var. Zaten tanıdığımız 30 kişi adliyeye gittik. Şikayette bulunduk. Devletten, bir an önce bulunmasını bekliyoruz. Şu an 'Bulgaristan'a kaçtı' diye bir haber geldi. Çiftlik bankla dalga geçiyorduk aynısı bizim başımıza geldi. Biz de buna isim koyduk 'Kaşar Bank' diyoruz."

Ü.Ö.'nün yerel bir haber sitesi için çekilen çiğ köfte reklamında oynadığı ortaya çıktı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.


ciftlik-bank-tan-sonra-kasar-bank-alarmi-evini-11171977_7643_amp.jpg


KAYNAK:

Çiftlik Bank'tan sonra Kaşar Bank: Kimine arabasını sattırmış kimine evini

Şimdi de 'Kaşar Bank' Dolandırıcılığı: 'Çiftlik Bank ile Dalga Geçerken Bizim Başımıza Geldi'

Savcılık soruşturma başlattı

Bu da 'Kaşar Bank' vakası: Onlarca kişi savcılığa gidip şikayetçi oldu - Diken
 
Son düzenleme:
giphy.gif


Eğitim seviyesi önemli diyoruz. Göz göre göre pişti olmuşlar.
Maalesef hem eğitim olması lazım hem de kolaycılığın bitmesi lazım ama ne yazık ki insanlar bir türlü uslanmıyor. Yaşadıklarından ders çıkarmıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı