Dizüstü Bilgisayarda Donanımın 4. Kez Bozulması

Muhammet Çepni

Kilopat
Katılım
4 Temmuz 2015
Mesajlar
61
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar
11.02.2016 Tarihinde aldığım Laptop garanti süresi içinde 3 kere servise gitti ve hoparlör değişimi oldu. Bugün tekrar hoparlörlerden ses gelmedi. Driver kaldırıp kurdum ama fayda etmedi daha öncekilerde de aynı şekilde bir anda hoparlörler gitmişti. Garanti süresi içinde 4 kere olursa değişim hakkımın olduğunu biliyorum. Ancak Garanti süresi biteli 6 aydan fazla oldu. Bu ürünle ilgili ne gibi haklarım var ? Değişim isteyebilir miyim ? Kabul edilmez ise hangi merci ise örneğin Tüketici Mahkemelerin de hakkımı arayabilir miyim?
Garanti süresi içindeki Servis Tarihleri:
1. 24.05.2016
2. 02.09.2016
3. 27.07.2017
Servisin vermiş olduğu belgeler elimde bulunmaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin ediyorum: Monster

Ek: Ne yazık ki bir hak talep edebileceğinizi sanmıyorum garanti süresi bitmiş ürün ve garanti süresi boyunca hoparlör değişimi vs. yapılmış. Size önerim şu:
37781.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı