Letgo'daki Bakkallar!

ProfTech

Kilopat
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
5.218
Makaleler
9
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lanet olsun düzgün bilgisayar bulamıyoruz yahu. Adam koymuş oraya garantisiz dandik giriş seviyesi laptopu aldıktan sonra kaç ay gidecegi belli değil. Koymuş 2000 TL'ye. Bana diyor Vatan PC'de aynısı 3500 TL. Yahu sen paraya muhtac acil satmaya calısan kisiden zaten 750 TL'den aldın? Neden alırken o adama da aynı şeyi söylemiyorsun?

Bunlar yüzünden PC bulamıyoruz dogru düzgün. Başka bir bakkal da bu sistem için i5 3470 GT730 aynısı Vatan'dan topla 4000 TL diyor. İnsanlardan çalıp satıyorsunuz fahiş fiyatlara kendinize gelin!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır İlk nesil i7 ve i5 işlemcili Turbox adı altında marka bilgisayarları "Oyuncu bilgisayarı" ismiyle satanlar var. Aslında onlara sitem etmek gerek koymuşlar 8GB 1600 MHz RAM tamam :)
Şu bilgisayara o parayı veren biri vaziyeti öğrendikten sonra ne yapar acaba.
Yahu o farklı bir durum. Bir yerlerden bulup birleştirmişler saygı duyarım. Benim dediğim farklı bir sektör. Letgo ve bakkallar bölgeye göre farklı.
Öne çıkar özelliğini denediniz mi ürün satarken, 4,5 liraya değer mi? Satacaklarım, "çöpler" arasında kayboluyor.
Ben bir şey satmıyorum almaya çalışıyorum bilgisayar...
Bakkaların meşhur sözü Vatan PC'de şu kadar... Hepsiburada varken Vatan PC de neymiş?

Bakkaların meşhur sözü "Vatan PC'de şu kadar..." Hepsiburada varken Vatan PC de neymiş?
Anlatamıyorsun aç gözlüye.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı