Letgo'daki Bakkallar!

Bilgisayarın içindeki hiç bir parça para etmiyor. Bunu bu şekilde toplamak bile müthiş bir zeka ister, yetmez mi?
Bu işten iyi para kaldırıyorlar belli. i7 16gb ram 4 gb ekran kartı diye milletin gözünü boyuyorlar. Böyle sistemleri alanlara cidden yazık.
 
Kasa topla bence. Gittik 7.Nesil laptop aldık aslında dolar da çıktı iyi zamanında aldık ama İ7-8750 ler çıktı bir de gittim SSD nin en iyisini aldım yetmiyor. Bir düşüğünü alıp artan parayla 2TB HDD alırdım ah şimdiki bilgim olacak neyse. Kasa toplaman daha iyi olur yani onu demek istiyorum.
 
1 hafta önce i7 U model işlemci, GT940M ve sadece 750GB HDD olan 8 GB RAM laptop a 7500 lira vereni duydum hemen iade etmesini istedim. Ayıptır , bu nasıl esnaflık. O laptop o fiyata satılır mı.. Çocuk babasıyla gitmiş iade etmişler sonra 1060 lı monster vardı, onu aldırdım.
Bu devir de internet var, iyice araştırmadan sistem laptop falan alınmamalı. Az para değil bunlar, ve esnaf kime denk gelirse kazığı veriyor. Üzücü ve sinirlendirici olaylar.
 
Benim çok yakın bir arkadaşım vardı durumları da pek iyi değildi. Böyle lise zamanlarında bu babasına bir tane kasa aldırmış E7300 - 8GBRAM - 9800GT özellikli 2.000TL ye almışlar. 900P Monitör falan da var. Yazık günah dedim olum bana niye söylemedin. Tanıdıkdan aldık diyor. Tanıdık...
 
Lanet olsun düzgün bilgisayar bulamıyoruz yahu. Adam koymuş oraya garantisiz dandik giriş seviyesi laptopu aldıktan sonra kaç ay gidecegi belli değil. Koymuş 2000 TL'ye. Bana diyor Vatan PC'de aynısı 3500 TL. Yahu sen paraya muhtac acil satmaya calısan kisiden zaten 750 TL'den aldın? Neden alırken o adama da aynı şeyi söylemiyorsun?

Bunlar yüzünden PC bulamıyoruz dogru düzgün. Başka bir bakkal da bu sistem için i5 3470 GT730 aynısı Vatan'dan topla 4000 TL diyor. İnsanlardan çalıp satıyorsunuz fahiş fiyatlara kendinize gelin!
Söylediklerine katılıyorum. Burada fiyatı artıranlar genelde ya bu adam bu fiyata bunu satıyorsa ben niye 1.500 TL'ye satayım ki diyor. Bu zincir de yukarılara doğru çıkıyor. Tabi burada şu da önemli siz satıcı olsaydınız arabanız var diyelim değeri 30.000 TL ama baktınız piyasa uçmuş. Buna rağmen aynı fiyattan mı verirsiniz yoksa 35.000-40.000 TL mi yaparsınız fiyatı?
 
Arkadaşlar zaten bu şekilde fiyat teklifi yapan ölücüler ve ya fırsatçılar ürün al sat yapamıyor kolay kolay. En fazla paraya sıkışan kişiler düşük fiyattan satıyor acelesi varsa.
Ben 14.000TL'ye bilgisayar koyuyorum 7000TL'ye hemen gelim aliyim diyor. Ulan ben sana 7000TL vereyim ben gelip bir tane daha alayım.
Bu arada artık ben dahil insanlar bu ölücüler her şey için pazarlık şartmış gibi düşünen insanlar olduğu için satacağımız fiyatın biraz üstüne yazıyoruz. 3000TL demişim zaten ucuz biraz daha düşürme peşindeler.
Mesaj atıp doğruları anlatın hocam. Bir süre sonra hakaret edip engelliyorlar.
Önceden açtığım bir konu;
Yorumları okuyun, eğlenirsiniz umarım 🙂
Letgo kafasına göre başlık atıyor ilan verdiğinizde. Düzenlemeyi bilmeyen insanlar olabilir onlarında böyle oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı