Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

ErayGUNGOR

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi kulak içi kulaklık almak istiyorum. Ses kalitesi ve bassları güzel ve yüksek olması benim için önemli. 3 marka arasında kaldım:
  • Xiaomi Hybrid Pro HD
  • Jbl T290
  • Sony MDR-XB50AP extra bass
Deneyimleyen varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Xiaomi Mi Piston Fresh kullanıyorum. Bir kere çamaşır makinesine girdi ve hiçbir şey olmadı. Ses ve bass kalitesi gayet iyi şu an hala onu kullanıyorum :) Beyaz renkli olanının kablo yapısı farklı olduğu için daha uzun süre dayanıyor. Linki aşağıya bıraktım, beyaz olanını seçerseniz daha iyi olur.

Xiaomi Basic Piston Fresh Edition Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık - n11.com


9820091646002.jpg
 
Bu güne kadar 100 den fazla iem denemiş biri olarak bu bütçede malesef ki bu kulaklıkları öneremiyorum. Eğer ki çinden alma şansınız varsa size bu kulaklıklardan çok daha iyi kulaklıklar önerebilirim.
 
Hocam bi kere Trap müzik direk mid ve tizleri yutar. Eğer Trap müzik dinleyecek kadar basshead bir kulağa sahipseniz onun devası burada. Çinde aramaya gerek yok:)
Hocam demek istediğim basslarıda tatmin eden güzel bir kulaklık o yüzden sony extra bass almayı düşünüyorum. Sanırım sizde onu kast ettiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı