Sıkılmıyor muyuz?

Hem ne biçim sıkılıyorum. Okul, ders falan derken kafamı duvarlara vurmak istiyorum. 14 kız 6 erkekli sınıfa düştüm. Hiç de güzel falan değil ya muhabbet etçek adam yok. Zaten özgüven problemleri olan biriyim. Ha dersiniz kızlarla konuş onlar insan değil mi diye söyleyim dedim :) Sınavlarda başlıyor zaten. Tarih çalışıyorum, 2 cümle okuyup buraya bakıyorum :( Tarih edebiyat neyse de Almanca ve sayısal dersler boru gibi gireceğe benziyor :D Geçen sene bu zamanlarda tek sevinç kaynağım Beşiktaş'ın Avrupa maçlarıydı. Genk'ten 4 yiyince o da gitti. Biraz uzun oldu ama içim boşaldı be :D
 
Sıkılmıyor muyuz? Her gün bilgisayara oturmaktan, her gün aynı oyunu oynamaktan, her gün aynı kişilerle aynı muhabbetten, her gün aynı yollarda gezmekten, her gün aynı şeyleri yemekten/içmekten. Sıkılmıyor musunuz? Şahsen ben sıkılıyorum. Bildiğim şeyleri yapmaktan sıkılıyorum. Daha önceden yapmış olduğum şeyleri tekrar yapmaktan sıkılıyorum.

Reis güzel diyorsun da hayatı bir raya oturtunca hep aynı şeyleri yapıyorsun. Hergün farklı, yapmadığımız şeyler yapmanın bir formülü varsa söyle bizde yapalım 😊 El mahkum...
 
Portakal gibi sıkılıyorum aynı okula gidip , dersler, sınavlar, düşüncelerim, insanlar, arkadaşlarım, her şeye gülen kızlar, öğretmenler, fizik, vücudum, rüyalarım bu aralar kafam çok ağrıyor hastalık değil beynimin yorulmasından olduğunu düşünüyorum ya çok takıyorum kafam dolu boşaltacak bir şey yok yok ve biraz rahatladım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı