Çabuk yoruluyorum

Kardeşim haklısın fakat benim burdaki amacım bu sorunları yaşayan var mı varsa ne yaptı bilgi almak teşhis koymak değil. Zaten yazımda da belirttim spor hekimliğine gittim kan tahlili aldı ekg çektirdi bir şeyin yok dedi gönderdi diye. Bu yüzden diğer amacım bu sorunlarla hangi bölüme gitmem gerekiyor çünkü doktor doktor gezmek istemiyorum bunlarla kim ilgileniyorsa, kim anlayabilecekse ona gidiyim diye. Yoksa sende haklısın internetten sağlık alınmaz ama dediğim gibi amacım farklı.
Bahsettiğim üzere fiziksel sorununuz yoksa ruhsal değerlendirme yapmak lazım. Ama her ihtimale karşı romatolojiye gözükün (dahiliye'ye ait olana da FTR'ye de. )
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı