Çin'den Ucuza GTX 1050 Ti Almak Mantıklı mı?

80-94 arası soğutma olmaz, soğutamama olur. İkinci el bulabilirseniz daha mantıklı gibi.
Çok yük altın da o derecelere çıkıyor yazmıştım.
Fake Cpu demişsiniz doğru demişsiniz de zaten biz bu konuyu tartıştık ve hemen hemen bir 1050 Ti performansı aldığımı söyledim arkadaşım şu ana kadar ısınma dışın da bir problem yaşamamış.
 
Ama ortada örnek yok. Bilginiz yoksa fikriniz ve yorumuzda olmasın. 900-1000-2000 Serilerinde VGA girişi yok. Lafınızı çevirerek haklı çıkamazsınız.

Kardeşim laf çevirmiyorum ben mesajımı adam gibi oku. Var demedim, koyabilir/yapabilir dedim. Neyin örneğinden bahsediyorsun ? Var dedim de örnek mi göstermemi istiyorsun ?
 
GTX1050ti eşdeğeri eski nesil kart olabilir GTX670 gibi. Kart eskidiği için ucuz olabilmekle beraber ısınmasının nedeni de soğutmasının gücünün eski nesil kart için yetersiz gelmesi olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı