MSI GTX 1050 Ti almak mantıklı mı?

gyoka

Hectopat
MSI GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum ancak sistemim için ölü bir yatırım mı yoksa mantıklı mı olduğunu karar veremedim pek açıkcası. Yeni bir bilgisayar kurabilirim ancak 2-3 yıl sonra alacağım.

Sistemim;
i5-2400 3.10-3.40, 6M.
ASUS GT-730.
12 GB RAM DDR3.
DARK-450W PSU.

Tam olarak istediğim ekran kartı bu:

Eğer önerebileceğiniz bir F/P (bütçe olarak aynı ya da düşüğü) kartı biliyorsanız yazabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum ancak sistemim için ölü bir yatırım mı yoksa mantıklı mı olduğunu karar veremedim pek açıkcası. Yeni bir bilgisayar kurabilirim ancak 2-3 yıl sonra alacağım.

Sistemim;
i5-2400 3.10-3.40, 6M.
ASUS GT-730.
12 GB RAM DDR3.
DARK-450W PSU.

Tam olarak istediğim ekran kartı bu:

Eğer önerebileceğiniz bir F/P (bütçe olarak aynı ya da düşüğü) kartı biliyorsanız yazabilirseniz çok sevinirim.

Ürün bence GTX 1050 Ti GPU'su içerisinde en kalitelisi. İkinci el olarak düşünürseniz tamir görmemiş bir ürünüm var. Aktif kullanıyorum. Fiyat 1.000₺.

GTX 1050Ti ile darboğaz yaşarsın onun için farklı bir kart düşün veya ayarları en yükseğe çekmen gerekecek o da sıkıntılı.
videolardan baktığım kadari ile max %5 lik bir kayıp yaşanıyor o kadar.
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Daha ucuz ve daha performanslı bir kart. Bu fiyattayken kesinlikle alın. Ancak sisteminiz için pek mantıklı değil. Daha çok para biriktirip APU bir sistem alın. Ondan sonra da 1650S gibi kaliteli kartı da takarsanız piyasadaki neredeyse her oyunu en azından orta ayarlarda oynarsınız.
Aslında dediğin mantıklı ancak 2-3 seneye kadar 10-15k lık bir pc toplayacağım bu yüzden şimdilik beni idare edebilecek bir ekran kartı almayı düşündüm 1050ti %5 lik bir darboğaz yaşattırıyorken 1650s almak işlemcimi epey bir darboğaz yapacağını düşünüyorum. Yeni bir sistem alacağım içinde APU toplamayacağım.
Ürün bence GTX 1050 Ti GPU'su içerisinde en kalitelisi. İkinci el olarak düşünürseniz tamir görmemiş bir ürünüm var. Aktif kullanıyorum. Fiyat 1.000₺.
Teklifiniz için teşekkürler ancak ekran kartını sıfır almayı tercih ediyorum :).
GTX 1650 Super ya da RX 570 al kardeşim.
Sanmıyorum, işlemcimi kesinlikle darboğaz yapacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı