PUBG oynarken sistemin kitlenme sorunu

Gürcan58

Decapat
Katılım
23 Ekim 2018
Mesajlar
46
Uzun zamandir bilgisayarimda bir sorun var. Pubg oynarken discord ile birlikte PC donuyor, klavye mause islemiyor, guc dugmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. R6 battlefield 1 GTA 5 gibi oyunlarda bu sorun olusmuyor. Sistemimde i7 7700 GTX 970 16 GB 2400 RAM 2 adet SSD var. Guc kaynagi 600 Watt Windows 10 Pro 64 bit ve tum suruculeri guncelledim. CPU isi max 63 ekran karti max 67.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner açık, çünkü ısı değerlerini kontrol ediyorum güç kaynağım 750W 12v kanalından 696W veriyor bu durum genelde hep pubg de oluyor.Overclock yok zaten i7 7700 düz modelini kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı