MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı. Hemen hepsiburada'yı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler. Stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel :(
 

Dosya Ekleri

  • 413BA2EA-AFDA-4217-A6B3-91763501C278.jpeg
    413BA2EA-AFDA-4217-A6B3-91763501C278.jpeg
    602 KB · Görüntüleme: 519
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle bende almış bulunmaktayım. Benq ile bunun arasında kaldım ve MSI TN monitör değil diye bunu seçtim. İnşallah bizdede böyle ölü piksel çıkmaz. Kargosu ulaşan arkadaşlar deneyip burdan bilgi verirlerse çok mutlu olurum. Ben de geldiğinde burdan bi paylaşım yapacağım. Bu arada monitör hakkında nette doğru düzgün bi inceleme bulamadım? Neden acaba aklım karıştı? Acaba Benq mu alsaydık hata mı yaptık?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü monitör çok yeni. 2 ay önce tanıtıldı diye biliyorum.

Ek olarak Türkiye'de de satışa çıkalı çok kısa zaman oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör yeni yeni piyasaya düşmüş bir monitör. Biraz araştırdım ve Bursa'da kullanan birini buldum. Arkadaşlar vasıtası ile gittim inceledim bence gayet kaliteli bir monitör. Renkler canlı, Curved öyle alışılması zor değil. 144 Hz zaten aşırı akıcı bir deneyim sunuyor. Üzerine bir de 2K GTX 1080 Ti ile kullanacağım. Şimdiden sabırsızım, ölü piksel çıkmasın diye dua ediyorum şuan :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben maalesef GTX 1050 Ti ile kullanacağım, inşallah sıkıntı yaşamam. Acaba dahili hoparlörü var mı? Bi de benq sence bundan dah mı iyiydi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır BenQ'dan çok daha kaliteli bir monitör. Panel farkı var üzerine yeni bir monitör. BenQ bayağı eski kalıyor bu monitöre göre. Stoklarda 1 2 sene beklemiş bile olabilir alacağınız BenQ monitör. Dahili hoparlörü bilmiyorum sitesinden özelliklerine bakabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bi darboğaz olabilir ama 144 Hz için değer bence.
Dostum EVGA GTX 970 ekran kartı kullanıyorum. Ben de almayı düşünüyorum bu konuda fikrin nedir ?
Gen olarak sarayım ben de bu monitörü almayı düşünüyorum. Sistem:
  • Ekran kartı Evga GTX 970
  • Ana kart MSİ Z170A M3 Gaming
  • İşlemci i5 6600k 16 GB RAM 2400 MHz
Bunları yazdım ilgisi olur mu bilmiyorum fikrinizi almak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı