MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Az önce zar zor sipariş geçebildim. Stok sayısı çok azalmış. Hala almayı düşünen varsa stok durumu çok kritik dikkat etsin.

Yurt dışındaki sitelerde 200 dolar civarı satılıyor. Büyük ihtimal normal fiyatı 1500-1600 civarı, indirim de monitör de gayet iyi. Ben de alıyorum.
Direk alın hiç düşünmeyin bile ihtiyacı olana TEK atılacak bir monitör

Gerçekten de indirime giren bir ürün almak istemiştim ve indirimin hakkını veren bir monitör aldığım için mutluyum.

İhtiyacı olan hiç düşünmeden alsın. Özellik olarak MSİ Optix MAG24C (1650 TL) modelinden parlaklık ve bir kaç özellik daha üste olmasına rağmen fiyatı daha ucuz ve Global piyasaya yeni sürülen bir monitör. Totalde kısa günün karı bir monitör ihtiyacı olan düşünmesin lakin son 2 ürün kaldı.

Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı hemen hepsi buradayı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel :(

Ne çabuk elinize ulaştı. Hepsi burada bu monitörü son kullanıcıya tedarik için teslimat süresi olarak 27 Kasım tarihini belirtmişti.

Bende dün gece sipariş ettim. Kargoda görünüyor şuan ürün. Umarım ölü piksel çıkmaz çünkü stoklarda kaldığını düşünmüyorum.

Arkadaşlar ölü piksel çıkması sonucunda iade talebi oluşturup şuan aras kargoya verdim. Ürün hepsiburadaya geri gidecek onlarda MSI'a yollayacaklar. Süreci buradan yazarım diğer arkadaşlarda da ölü piksel çıkarsa yardımcı olmuş olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ölü piksel çıkması sonucunda iade talebi oluşturup şuan aras kargoya verdim ürün hepsiburadaya geri gidecek onlarda msi a yollayacaklar süreci buradan yazarım diğer arkadaşlarda da ölü piksel çıkarsa yardımcı olmuş olurum.
Para iadesi mi olacak yoksa yeni ürün mü gönderecekler ?

Arkadaşlar ölü piksel çıkması sonucunda iade talebi oluşturup şuan aras kargoya verdim ürün hepsiburadaya geri gidecek onlarda msi a yollayacaklar süreci buradan yazarım diğer arkadaşlarda da ölü piksel çıkarsa yardımcı olmuş olurum.

Keşke ölü piksel olduğunu söylemeden direk gönderseydiniz, 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade etme hakkınız var internetten alınan ürünlerde. Servis iade/değişim raporu vermeyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı