Yurt dışındaki sitelerde 200 dolar civarı satılıyor. Büyük ihtimal normal fiyatı 1500-1600 civarı, indirim de monitör de gayet iyi. Ben de alıyorum.
Direk alın hiç düşünmeyin bile ihtiyacı olana TEK atılacak bir monitör
Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı hemen hepsi buradayı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel![]()
Buna bende şaşırdım 12 saat önce indirim oldu ne ara kargo oldu da eline geçti inandırıcı gelmedi.Ne çabuk elinize ulaştı. Hepsi burada bu monitörü son kullanıcıya tedarik için teslimat süresi olarak 27 Kasım tarihini belirtmişti.
Para iadesi mi olacak yoksa yeni ürün mü gönderecekler ?Arkadaşlar ölü piksel çıkması sonucunda iade talebi oluşturup şuan aras kargoya verdim ürün hepsiburadaya geri gidecek onlarda msi a yollayacaklar süreci buradan yazarım diğer arkadaşlarda da ölü piksel çıkarsa yardımcı olmuş olurum.
Arkadaşlar ölü piksel çıkması sonucunda iade talebi oluşturup şuan aras kargoya verdim ürün hepsiburadaya geri gidecek onlarda msi a yollayacaklar süreci buradan yazarım diğer arkadaşlarda da ölü piksel çıkarsa yardımcı olmuş olurum.
Keşke ölü piksel olduğunu söylemeden direk gönderseydiniz, 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade etme hakkınız var internetten alınan ürünlerde. Servis iade/değişim raporu vermeyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.