Hani AKK kalkıyordu?

Arkadaşlar konuştum tekrar.

1-altyapınız desteklemiyor fiber ve hiper interneti o yüzden o paketleri alamazsınız
2-önceden abone olduğunuz için ve sabit telefonda olduğu için o paketleri alamazsınız

Bu şekilde olduğu için 50mb 50gb kotalı paket alamıyorum vermiyorlar yani. Alabileceğim en hızlı paket 8mb akksiz 89 lira, "seve seve" aldım mecburen. Daha doğrusu zaten annem almış imzalamış. yapacak birşey yok. Ama benim anlamadığım AKK devreye girmeden ben önceki paketimde 16mb hızları görüyordum. bir hafta içinde AKK dolunca 5 mb kullanıyordum. 3 mb fazla kullanacam yani.
 
İyi de bu fiyatlar gerçek olamaz 35mbps'e kadar tanımlı paketim şu an 80 lira galiba burada 50mbps 67 lira nasıl oluyor bu?

Zaten değil, iş almaya gelince değişiyor. Yok fiber yok, yok hiper yok, yok siz önceden abonesiniz, yok telefon hattınız var onun paket etkiliyor vs. beynim yandı bır bır, imzalamamış olsaydı, bırak yenileme hatta kapattır başka yerden alırız diyecektim yani. Ayrıca Şişlide nasıl olmuyor bunlar anlamadım. Hiper Fiber vs. bölgeye göre değişmiyor mu? Yani merkezi ve kalabalık ve gelişmiş bir ilçe, o açıdan sordum.
50Mbps 50GB paketi sadece yeni üyelik açanlara mı?

Fİber ya da hiper altyapım olsaydı, yeni üye olsaydım, ev teli paketleri falan olmasaydı sanırım alabilecektim, bende tam olarak anlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı