Rampage 600W 80+ Bronz PSU Nasıldır?

@DoctorSpeedy Akasa iyi bir markadır.

@Alc3n21 Everest marka hiçbir ürün alınmaz. Kaldı ki siz buna sistemini emanet ediyorsunuz. Sertifikası gerçek değil ki onun. Göstersinler bakalım.

Patlamayacağını ümit ederekten kullanabilir veya değiştirebilirsiniz. 14 gün içerisinde değiştirme hakkınızı kullanın.

Everest PSU'lu Sistemin Patlaması
 
Peki anladım şu an iş ciddi baya. O zaman değişim hakkım var madem sizden ricam 600W bir PSU önerir misiniz. 300-320 TL'yi geçmesin lütfen vatandan. Malum oradan aldım.
 
Hocam beni korkutuyorsunuz. Aldığım çok mu kötü :( 80p sertifikası var araştırdığımda bu önemli dediler. Mesajınızı görmeden önce kasaya monte ediyordum şuan kullanıyorum sesiz güzel çalışıyor bilemedim şimdi korluttuyorsunuz beni
Sertifakaya bakarak güç kaynağı belirlenmez. İçinde kullanılan mosfetler, kondansatörler, kontrolcüler ve denetleyiciler ve Ripple değeri daha hatırlamadığım, bilmediğim söz konusu elemanlar belirtiyor kaliteyi ve burda söz konusu Everest ise parçalarınızı riske atmayın.
Vatan'dan tekrar baktığımda bütçenize göre en alınası TT Litepower gibi duruyor.
THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Alternatif: FSP HEXA 500 SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
 
Hocam beni korkutuyorsunuz. Aldığım çok mu kötü :( 80p sertifikası var araştırdığımda bu önemli dediler. Mesajınızı görmeden önce kasaya monte ediyordum şuan kullanıyorum sesiz güzel çalışıyor bilemedim şimdi korluttuyorsunuz beni

Aynı PSU'nun 700W olanından almayı düşünüyorum.

Memnun musunuz? Ve tavsiye eder misiniz?
 
Selamun Aleyküm hocam,aynı psu'nun 700w olanından almayı düşünüyorum.
Şu anda memnun musunuz ? Ve tavsiye edermisiniz ?
Hocam üşengeç bi insan olarak arka sokağımdaki vatana gidip değiitirmedim halada kullanıyorum 😂 Gayet güzel çalışıyor sesiz ısınmıyor. Şuana kadar bi sorun olmadı netten baktım 80+ sertfikası da sitede mevcuttu. Bence alabilirsiniz.
 
Aynı marka bende de var çok kafana takma elektronik cihaz bu sonuçta hiç birine güven olmaz gider en pahalı PSU alırsın oda çöp olabilir bu da çöp olabilir elektriğin olduğu yerde hiç bir şey belli olmaz yani. Ben sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
 
Aynı marka bende de var çok kafana takma elektronik cihaz bu sonuçta hiç birine güven olmaz gider en pahalı psu alırsın oda çöp olabilir buda çöp olabilir elektriğin olduğu yerde hiç bir şey belli olmaz yani. Ben sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Evet doğru kaliteli, tanınan bir markada da sorun çıkabilir. Ama eğer öyle bir şey olursa onlar özür dileyip sonuna kadar destek veriyor. Aynı desteği Everest gibi ne olduğu belli olmayan bir marka verir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı