Bir oyuncu kulaklığına en fazla ne kadar verilir?

Param olsa
ya da
 
100 TL. Ucuz da pahalı da aynı işlevi gösteriyor birisi daha baslı biraz daha sesli çalışıyor diğeri daha az sesli başka birşeyi yok bana göre.
Param olsa
ya da

Ben birşey demiyorum size allah akıl fikir versin gören de dizi yapımcısı sanar 3000 TL ye kulaklık mı alınır millet o paraya bilgisayar topluyor
 
Sennheiser Game One'ı ise rakipsiz yapan ses frekans aralığı, hoparlör çapının yanıda düşük ses distorsiyon (bozulma) oranı, mikrofonu ve malzeme kalitesi.
Kulaklık hoparlör çapının önemini şöyle anlatabiliriz:
Aynı frekans aralığında ses verebilen iki kulaklık olsun. Biri 40 mm diğeri 53 mm.
Aynı görüntü gibi mantık. 1920x1080 çözünürlük için masaüstünde 50 cm yakınlıkta biri 21 inch diğeri 24 inch iki monitör olsun. Hangisinde görüntüdeki ayrıntıyı daha rahat seçersin. Tabiki 24 inch monitörde.
Kulağımıza dayalı mesafede 50-53 mm büyüklüğündeki hoparlörler (sürücüler) ile 40 mm hoparlörlere göre sesleri, seslerdeki ayrıntıyı daha rahat seçer, yani oyundaki hengamede daha rahat ses kasarsın, dinlediğin şarkıdaki enstürman sesleri daha doğal gelir.
 
Cloud 1 kullanıyorum. Anakatın ses kartı iyi olduğundan jacklı iyi bir kulaklık olarak ve bütçem buna elverdiğinden ancak bu kadar olur.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı