İşlemci Soğutucusu Gerekli Mi?

Elektronik bir cihazın, hele de işlemci gibi hassas ise, düşük sıcaklıklarda çalışması çok önemli. Hiç bir sorun çıkmasa bile parçanın ömrünü kısaltır. Kaldı ki çok eski işlemcilerde bile stok fan kullanmaktan ötürü bir sürü sorun çıkıyordu özellikle AMD tarafında. Yani yeni bir sistem kuracak parayı gözden çıkarmışsak hiç değilse bir 30-40 liralık bakır borulu soğutucu falan almak lazım. Tasarrufu bence başka parçalardan sağlamalıyız.
 
Normal kullanımda gerek yok ama oyunlarda cpu fazla ısınacağından tavsiye ederim. Aslında bütçeye de bağlı bişey. Bütçe varsa her türlü almalısınız yoksa da kasmaya gerek yok.
 
Ayberk kardeşim. Lütfen insanları yanlış bilgilendirme. Stok fanı iyi gibi gösterme. İşlemci soğutucusu kullanmak varken neden stok fan gayet iyi soğutma yapar diyorsun? Anlamıyorsanız bu işlerden yorum yapmayın. Kaç defa uyarıcam yeter artık bende sıkıldım. Siz insanları yanlış bilgilendirmekten sıkılmadınız.
 
JaroxJamaica lütfen birazda sen konuş. :D İnsanlar milleti yanlış bilgilendirme meraklısı olmuş. Şimdi de stok fancılar otaya çıktı. Oyun oynanan bir bilgisayarda stok fan olmaz. İşlemci soğutucusu şart.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı