Yine fazla. Aklıma gelen ilk şey montajda yanlışlık hata olması.Tam düzelmedi aslında eskisine nazaran daha iyi diyebilirim 55 derece şu an boşta Google açık sadece. RDRde 90 ı görüyorum 80-90 gibi çalışıyor
Yine fazla. Aklıma gelen ilk şey montajda yanlışlık hata olması.Tam düzelmedi aslında eskisine nazaran daha iyi diyebilirim 55 derece şu an boşta Google açık sadece. RDRde 90 ı görüyorum 80-90 gibi çalışıyor
son durum böyle sıcaklığın 47 yazdığına bakma arada buga giriyor program 55lerde dolaşıyor boştaTam düzelmedi aslında eskisine nazaran daha iyi diyebilirim 55 derece şu an boşta Google açık sadece. RDRde 90 ı görüyorum 80-90 gibi çalışıyor
Yine fazla. Aklıma gelen ilk şey montajda yanlışlık hata olması.
Montajdanda eminsem kasanın hava akışı kalıyor geriye. Ama onunda odun sobasının üstünde olması lazım bu sıcaklıklar için sıvı sogutmaylason durum böyle sıcaklığın 47 yazdığına bakma arada buga giriyor program 55lerde dolaşıyor boşta
Çıkar tak yaptım macun değiştirdim ama çözüm olmadı birkaç kere.
Valla kanka aha hepsi burdaMontajdanda eminsem kasanın hava akışı kalıyor geriye. Ama onunda odun sobasının üstünde olması lazım bu sıcaklıklar için sıvı sogutmaylahangi sogutucuyu kullanıyorsun marka model nedir. Garantisi varsa yolla derim.
Garantiye yolla herşeyden eminsen dediğim gibi. Kasada normal. O sıcaklıklarda kullanma bilgisayarı.Valla kanka aha hepsi burda
Kasa: Thermaltake Versa T35 CA-3R7-65M1WE-00 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Islemci | ITOPYA
Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Karti | ITOPYA
Sıvı soğutma: CORSAIR H55 RGB 120mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
Anakart: ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart| ITOPYA.COM
SSD: KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma) | ITOPYA
RAM: GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.