TSK'dan Personele Kritik PUBG Uyarısı!

TSK, dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan PUBG oyunu hakkında, personellerini bilgilendirme yazısı yayınladı. TSK uyarı yazısında, teröristlerin PUBG Mobile üzerinden istihbarat elde etmeye çalıştığı bilgisi verdi.
Uyarı yazısında teröristlerin, PUBG Mobile üzerinden istihbarat elde etmeye çalıştığı bilgisi verildi. Ayrıca teröristlerin, TSK askerlerini oyun içerisinde arkadaş olarak eklediğini ve oyunda arkadaşlık kurduktan sonra istihbarat elde etmeye çalıştığı uyarısında bulunuldu.
Çok ilginç geldi bana paylaşayım dedim. Nedense aklım almıyor bu tarz istihbarat elde etme yöntemlerine.

Kaynak: TSK'dan Personele Kritik PUBG Uyarısı!
 
Birde şu AZAR gibi uygulamalara el atsalar. Tüm teşkilat orada anasını satayım ya.
Aynen öyle. Okulda bir seferinde deneyelim diye indirmiştik AZAR'ı direkt TSK eşleştirme olarak geldi karşımıza resmen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Terör örgütlerinin internet ve teknoloji kolları çok aktif hallerde takılıyor son yıllardır. Ülkemizin bu işlerle ilgilenen mercilerinin uyanması gerek artık
 
Hamas´ın İsrail askerlerini buna benzer şekilde kandırarak istihbarat topladığına dair haberler çıkmıştı. Türkiye´deki örgütlerin TSK´dan bu şekilde istihbarat toplamaya çalıştığına dair somut bir haber hiç çıkmadı ya da ben görmedim. Abartı gibi geldi biraz.

PUBG Mobile da çok uygun bir platform gibi gelmedi bana. Oynayanların yaş ortalaması oldukça küçük. Fortnite da öyle. Gerçekten kaç TSK personeli düzenli bir şekilde bu oyunu oynuyor merak ettim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı