4 Mbit Upload ile Twitch yayını yapamıyorum

snowmen01

Decapat
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
5
Arkadaşlar 4 Mbit Uploadım var ama OBS ile yayın yapıyorum bit hızı 800'le 1400 arası veriyorum drop oluyor. OBS'deki Kb hızı bi 600 400 800 1100 arası değişiyor. Bir de online bir oyunda yayın yapmıyorum bit hızı bu kadar düşükken bile yayın drop yiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adam 8.500 hız alırken 5000 verdiğin de yayın donuyordu. Twitch kadar alakasız bir olay görmedim. Adamlar türkiye'ye kesinlikle server açmamakta ısrarlılar. 400 bin aktif izlenme sayısına sahip olmasına rağmen. Yani senle alakalı değil.

Bu örneklerden birisi ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Bende 4mbit upload kullanıyorum test amaclı yarim saatlik bir yayın açtım 2500-3000 bitrate verebiliyorum. Sorun ya hattında ya da obs ayarlarinda
 
Jahrein aktif olarak 400.000 adet izleyicisimi var?
Hayır Türkiye'nin.

Sorun sunucularda değil kullandığı ISS'in yurt dışı portlarının çöp olmasından kaynaklanıyor. Yoksa Türkiye'de izlediğim bir yayıncı 9K ile yayın yapabiliyor.
Sorun şu. Adamlar 3-5 bin izlenme sayısı olan Çek Cumhuriyetine bile sunucu açıyorken avrupa da en çok izlenme sayısın da 2. olan Türkiye'ye sunucu açmıyorlar. Adını tam bilmediğim 2-3 farklı firma bile Türkiye'ye adım atar atmaz sunucularını kurdu.
 
Bu işlerden anlamadığın o kadar belli ki... Sunucu işi öyle he deyince olmuyor.
Twitch yaklaşık 10 senedir Türkiye de hizmet veriyor. Ha deyince olsunluk bir olay yok yani :) Bu yayıncılar aptal zaten kimse bir şey bilmiyor. Çinli geldiği gibi sunucu açabiliyor ama AMAZON bunu yapamıyor, hem de 10 senede. Sen gerçekten çok iyi anlıyorsun :)
 
Adama neden hemen anlamıyor damgası vuruyorsun?

Twitch'in arkasında Amazon var sanki mahalle bakkalı server açıyor, bu kadar izleyicisi olan bir ülkede pardon da gelip bi' zahmet sunucu açsınlar. Abonelik parasının yarısını cebe indiriyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı