Life is Strange 6.20 TL !

Steamde Life is Strange indirimde ve fiyatı 6.20 TL. Bence alacak olacaklar kaçırmasın %80 iyi bir miktar.
380583
 
Oynadığım en iyi oyunlardan biridir. Before the Storm'a başlamam lazım bir ara :)

@KaraKartalw

Üzdün hocam :(
Gerçekten Çok güzel zaten Life İs Strange Serisi çok güzel :)
Teşekkürler hocam.
Ne demek hocam hayırlı olsun, Keyifli oyunlar dilerim :)
Square Enix'in indirimleri çok büyük oluyor. İyi indirim yapılmış. Bende nedensizce Tomb Raider I aldım. 😀
Hayırlı olsun Dostum keyifli oyunlar dilerim :)
 
2 şık değil 4 şık içeriyor sadece cevap kısmında bazen 2 şık veriyor ama yeni yere gittiğin zaman istersen kal kontrol et istersen git diye şık çıkıyor. Sence de güzel değil mi karakterini kendi istediğin gibi kontrol ediyorsun?
Yahu hikaye ne oyunda? İki tane ergenin saçma sapan sözde maceraları. Ergen ergen tavırlar. Hikaye bir türlü açılmıyor. Her seferinde hikaye güzelleşsin diye bekliyorum yok ya aynı sıkıcılıkta ilerliyor.

Bu oyunu cidden sevmeye çok uğraştım. Normalde beğenmediğim bir oyun olursa direkt kapatırım fakat bu saçma oyuna 6 saatimi ayırdım. En sonunda sildim oyunu. Ya incelemelere bakıyorum millet abartıyor. Yahu oyun acayip sıkıcı nesini beğendiler anlamıyorum.
@KaraKartalw

Üzdün hocam :(
Maalesef. :)

Oyunu gamepad ile oynamanız şiddetle tavsiye edilir.
Ha bu arada gamepad ile oynamıştım. Biraz daha rahat oluyor fakat ben tavsiye etmiyorum. Eğer yatıp uzanarak gamepad ile oynamayı düşünüyorsanız uyuyabilirsiniz. Oyun daha çok erken yatayım ama uykum yok diyenler için yapılmış. :)

Bakın seçimli oyun oynamak istiyorum derseniz gidin The Walking Dead oynayın ondan sonra bakın bakalım bu iki oyun arasında ne kadar fark var. The Walking Dead oyununu soluksuz bitirdim. Hikaye muhteşem ötesi yahu. Seçenekler yeterli kadar güçlü. Daha ne olsun? Life is Strange ise bir ergenin hayatı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı