Uçak Mühendisliği nasıl bir meslek?

Benim düşüncem şuan ülkede tercih edilecek en iyi ve tek çalışan sektör; havacılık sektörüdür. Kendini geliştirmen biraz cebine de bağlı çünkü iyi bir İngilizce öğrenmen için dil için yatırım yapman gerekiyor ve çok çalışman lazım çünkü mühendisin bir ayağı çukurdadır ya çok iyi yerlerde olursun yada hiç olursun bu ülkede sistem bu şekilde işliyor. Okul bittiğinde bir işe girdiğinde istikrarlı çalışman ve yükselmen için elindeki diplomadan çok kafanın içindeki bilgiler işine yarayacak ona göre hareket etmelisin. Tabi burada bu işi yapan bilgili kişiler var ve sana nedir nasıldır söyleyeceklerdir.
 
Kardeşim daha okula başlamadan, mezun olmadan maaş soruyorsun :) Bak diyeyim sana, bu alana böyle gelenler tek tek dökülüyor. Öncelikle mesleğin gerekliliklerini bileceksin, çalışacağın ortamı bilip ona göre seveceksin. Maaş için okuduğun bir bölümle de başarı olamazsın, benden demesi.

Staja gelenler oluyor. A diyorsun B anlıyor. B ne diyorsun C diyor. Maaştan ziyade işinize sarılın. Zaten siz mesleğin gerekliliklerini yaptığınız taktirde her kapıyı size açıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı