20 bin TL'ye not almak için tablet önerisi

• Konuyu başlatan CheW
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 64

CheW

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Genellikle not almak için kullanacağım, o yüzden kalemi önemli. Arada da dizi-film izlerim, oyun oynamayacağım. Yarın cuma indirimleri var, aklımda Tab S9 var ancak bütçeyi biraz aşıyor ve satıcısı da çok güven vermedi. Siz ne önerirsiniz? Bütçe 20.000 TL belki bir iki bin TL zorlayabilirim.

Yarın Black Friday indirimleri var, güzel indirimler olabilir. En basitinden 11.11 indirimlerinde Galaxy Tab S11 bu fiyata düşmüştü MediaMarkt'ta.

IMG_20251112_180420_875.jpg

Merhaba. Genellikle not almak için kullanacağım, o yüzden kalemi önemli. Arada da dizi-film izlerim, oyun oynamayacağım. Yarın cuma indirimleri var, aklımda Tab S9 var ancak bütçeyi biraz aşıyor ve satıcısı da çok güven vermedi. Siz ne önerirsiniz? Bütçe 20.000 TL belki bir iki bin TL zorlayabilirim.
Marka takıntınız yoksa honorun şöyle bir modeli var kalemi fazlaca kullandım hiçbir sorun yaşamadım oldukça iyiydi daha önceden samsung s serisi de kullandım (kalemini) herhangi bir eksiklik hissetmedim hoşuma gitti fiyat bandında düşünülebilir tabii yakınınızda mağza varsa görmeniz daha iyi olur hangi ürünü düşünüyorsanız veyahut youtubde dan incelemesine bakın.

Yarın Black Friday indirimleri var, güzel indirimler olabilir. En basitinden 11.11 indirimlerinde Galaxy Tab S11 bu fiyata düşmüştü MediaMarkt'ta.

Eki Görüntüle 2611569

Hocam hatalı fiyatlandırma olabilir mi normalde en düşük 26.000 TL görmüştü.

Marka takıntınız yoksa Honor'un şöyle bir modeli var kalemi fazlaca kullandım hiçbir sorun yaşamadım oldukça iyiydi daha önceden Samsung s serisi de kullandım (kalemini) herhangi bir eksiklik hissetmedim hoşuma gitti fiyat bandında düşünülebilir tabii yakınınızda mağaza varsa görmeniz daha iyi olur hangi ürünü düşünüyorsanız veyahut youtubdedan incelemesine bakın.

Marka takıntım yok hocam ama kalemini denemedim Honor'un o yüzden biraz daha arka planda ama yine de bakacağım.

Hocam hatalı fiyatlandırma olabilir mi normalde en düşük 26.000 TL görmüştü.

Marka takıntım yok hocam ama kalemini denemedim Honor'un o yüzden biraz daha arka planda ama yine de bakacağım.

Kısa süreli bir indirim olduğu için sistemde eklenmemiş olabilir hocam, yanlış fiyat olma ihtimalide var ama elbet. Yinede yarını beklemenizde fayda var tabii. En kötü Tab S9 falan düşebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı