MSI G24C Monitörde Ölü Piksel

Garantiden gelecek belgeye göre hareket etmemiz lazım sanırım.
IMG_0966.JPG
 
İyi forumlar arkadaşlar. Vatan'dan bugün MSI G24C modelini satın aldım. Mağazada alırken kontrol ettim bir sıkıntı yok gibiydi ama evde kullanmaya başladıktan sonra siyah ekranda 3 adet ölü piksel olduğunu gördüm. İade talebinde bulunursam aynı modelle değişim yaparlar mı? Para iadesi şu an için işime yaramaz, indirimliyken satın almıştım şu anda fiyatı yükseldi.

Son durum nedir? Değişim yapıldı mı?
 
Son durum nedir? Değişim yapıldı mı?
Teknik servisten değişim raporu geldi. Ellerinde ve başka mağazalarda stok olmadığı için teşhir ürününü kontrol edip aldım. Teşhire konulma tarihini kontrol ettirdim ve 1 haftalık çıktı. Para iadesi'de alabilirdim ama indirimdeyken satın almıştım. Sorunsuz şekilde kullanıyorum şu an.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı