Benim anlamadığım nokta ben hiçbirşey yapmadan nasıl bozuluyor bu soket ?Sorunu bulduk ozamanya tek kanal 4 gb ram alacaksiniz ya da anakart degiseceksiniz.
Benim anlamadığım nokta ben hiçbirşey yapmadan nasıl bozuluyor bu soket ?Sorunu bulduk ozamanya tek kanal 4 gb ram alacaksiniz ya da anakart degiseceksiniz.
Üzücü bir durum. 300 w güç kaynağım var. R7 240 ekran kartı var 500 gb harddiskim var.Bu anakartım Pegatron IP-MIP H 55 gen.Bunun yerine başlangıç özellikli bir anakart önerebilir misiniz?Ramleri çıkartırken ya da takarlen sokete zarar vermiş olabilirsiniz.
İntel Core i 5 3.20 ghzİşlemciniz nedir
Belki en başından beri bozuktu hocam.Benim anlamadığım nokta ben hiçbirşey yapmadan nasıl bozuluyor bu soket ?
Nasıl yani önceden 4 gb ram vardıBelki en başından beri bozuktu hocam.
Ona nasıl bakılıyor bilmiyorum.Model olarak da söyleyebilirmisiniz(örn:i3-8100 i9-9900k gibi)
Burada gözüküyor mu ?Aida 64 gibi bir uygulama yardımıyla bakabilirsiniz ya da aygıt yöneticisinden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.