Lenovo G510 Yerine Casper almak Ne kadar Mantıklı?

Tasarım konusunda flan her şey'i aynı. Ancak bi fark olduğunu sanmıyorum. Sonuçta 2 side G serisinden.
Evet benimkisi Lenovo G500.
 
Biraz rahatsız edeceğim galiba ama kusura bakmayın aklımda kalan soruları soruyorum :) Oyun performansı nasıl ? Veya genel olarak bilgisayarın performansı ?
 
Ne kusuru bizim işimiz bu.:) Aslında ekran kartı iyi denilmiyor ama Far Cry 3, Crysis 3, Hitman, Metro 2033, Call Of Duty Man3 , Need For Speed Most Wanted ve buna benzer birçok oyunu orta ayarlarda onuyabiliyorum. Ve ısınma sorunu yok! En önemli olan ise çok sessiz bir fan'a sahip.
 
Çok teşekkürler :) Oynayacağım oyunlar bunlar zaten bu oyunları sıkıntı yaşamadan oynamak için Casper almıştım ama boşunaymış :) Lenovo'nun 1400 liralık bilgisayarı Casper'in 1600 liralık bilgisayarına taş çıkartıyor ya pes !!
 
AMD Radeon 8570M. Ancak arkadaş Lenovo G510 alıcakmış o bilgisayarın ekran kartı Amd Radeon 8750M. Benim bilgisayardan daha iyi.
 
1 haftayı geçmediyse bence aldığın casperi koşulsuz iade edip başka bir laptop almalısın. Casperin derdi anlatmakla bitmez. Yaşayarak öğrenirsin bu da çok acı çektirir verdiğin paraya yazık olur
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı