Battlefield 5 Oyundan Atma Sorunu

Sümmani29

Decapat
Katılım
7 Mart 2019
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar. Neredeyse ilk çıktığı günden beri sıkıntısız şekilde oynadığım Battlefield 5 hiç uyarı vermeden oyundan atıyor ve bunu her haritada yapmıyor. Sırf oyundan attığı için bilgisayarımı formatladım ama yine de işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum 500 W 80+ Bronze PSU'm vardı. 750 W 80+ Gold High Power aldım. Mantıksız bir şekilde güç kaynağından şüphelendim. Ancak sizde'de aynı problemi görünce origin yüzünden olduğunu anladım. Çözümü nedir?
 
Hocam sizde hangisi işe yaradı? Üstteki link mi, yoksa alttaki video mu? DirectX 12'yi denedim olmadı.
Sorun güç kaynağımda olabilir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ekran kartım Furmark testinde 4480 puan aldı. min:75, max:76, avg:75 FPS olarak gösteriyor.
 
Son düzenleme:
Sağolun.
Sizin uyguladığınız adımı da uyguladım ancak fayda etmedi atmaya devam ediyor. Eğer çözüm bulunursa bilgilendirirseniz minnet duyarım.
 
Son düzenleme:
arkadaslar bende aynı sorunu yasiyorum Battlefield 5 en basindan beri sorunsuz oynadıgım oyun oyuna girdikten biraz sonra hatasiz atiyor ve ozellikle ates ederken atmaya basladi suana kadar oyle bir sorumun yoktu hiçbir hata vermiyor drek masaustune atiyor..oyun ayarlarını dusurdum uyumluluk modunu degıstırdım herseyı yaptım ama sonuc aynı ..guncellemeleri geri aldım degısmedi ekran kartının driverini eski surume cektim yine aynı..sorun nerde..
nvida 970 gtx ekran kartı 8 gb ddr4 3200 ram i7 işlemcim var sistemsel sorun yasamayacagımı tahmin edi,yorum ..sorun nerde yardımm..
 

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı