- Katılım
- 31 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 7.551
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 38
Recep Baltaş ve Ali Güngör kiralamış ajan olarak. Yarın 40 milyon hesap banlandı haberi görürseniz şaşrımayınYa abi demeyin şöyle ben ajan değilim ya![]()

Recep Baltaş ve Ali Güngör kiralamış ajan olarak. Yarın 40 milyon hesap banlandı haberi görürseniz şaşrımayınYa abi demeyin şöyle ben ajan değilim ya![]()
@Recep Baltaş bir gelin yok deyin şunlara ya ne alakası var merak ettim sordum sormaz olaydımRecep Baltaş ve Ali Güngör kiralamış ajan olarak. Yarın 40 milyon hesap banlandı haberi görürseniz şaşrımayın![]()
Bilerek başına @ işareti koymadım şşş.
ben @ işareti koyduktan sonra abi yazmıtım "Recep baltaş abi " diye bir kullanıcı varmış baktım onu işaretledi 1000 kere düzenlemek zorunda kaldımBilerek başına @ işareti koymadım şşş.
ben @ işareti koyduktan sonra abi yazmıtım "Recep baltaş abi " diye bir kullanıcı varmış baktım onu işaretledi 1000 kere düzenlemek zorunda kaldım![]()
Ben almayayım, teşekkürlerDua et konu dışındayız, Mizah bölümünde olsan:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.