Xbox One X vs PS4 Pro

Princess Azula

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2019
Mesajlar
678
Çözümler
4
Yer
From Mathilda
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet ilk defa konsol oynayacağım, (1 hafta PS3'de takılma anımı saymazsak) online oyunlar oynuyorum ve story mode da oynamak istiyorum ama genellikle online oynuyorum. Hangisini önerirsiniz? Bütçe çok olmadığı için Xbox yönünde aklım PS4'e çok para saymak istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Forza tarzı oyunlar seviyor iseniz Xbox tercih etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca Xbox One 2. elde gayet uygun fiyatlı olduğunu söyleyebilirim. Yeni nesil konsolların çıkmasına çok az bir süre kaldığı için PS4'e yatırım yapmanız çok mantıklı olmayacaktır. Üstteki arkadaşımızın dediği gibi oyuncu sayısı daha fazla lakin o kadar para savurmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yine de son söz sizde. İnşallah verdiğiniz karardan memnun kalırsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox tarafında pek fazla içerik yok bence Xbox One X'in PS4 Pro'ya karşı performanstan başka bir albenisi yok. EA Access bu yaz itibariyle PS tarafına da geliyor. Bilmiyorum şu saatten sonra Xbox aldıracak bir sebep kaldı mı?
 
Benim tercihim xbox one x çünki performans benim için daha ön planda .Ps4 da 90 milyon onmline oyuncu söz konusu orda bir artıları var tabi ki ama Ea acces alşıcaksan x alman daha mantıklı yine tercih senin . Ancak ps5 çıkmak üzere bence bu konsollara bu kadar para yatyırmanız mantıklı bir yatırım değil .
 
Xblox Live Gold Üyeliği : 60 TL
Game Pass Üyeliği : 60 TL
Ea Acces Üyeliği : 12 TL
Aylık üyelik parası ödeyebileceğim diyorsan XBox derim.
 
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki konsol oyunculuğu ülkemizde lüks ve pahalı bu su götürmez bir gerçek. PS4'e çok para saymak istemiyorum demişsiniz bu sözünüzden tahmin ediyorum ki oyunlara da çok fazla para vermek istemeyeceksiniz zira konsol platformunda oyunlar astronomik seviyelerde.(İndirim dönemlerinde de ucuz olduğu söylenemez)

Ben bile bu öğrenci halimle konsola verdiğim paranın katbekatını oyunlara vermişimdir.

Xbox One tercih edebilirsiniz. En azından Gamepass abonelik sistemi ile makul bir ücret karşılığında birden çok oyuna erişim sağlamış olursunuz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı