Sapphire HD7850 vs 7870

jacktim

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım Sapphire HD7850 ile Sapphire HD7870 arasında ne gibi farklar var siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve son olarak bu ekran kartları oyunları hangi seviyede açar medium mu, high mi, ultrada mı?
 
Orta mı? 7870 hemen tüm oyunları en yüksek ayarlarda veya bir kaç eksik özellikle en yüksek ayarlarda oynatıyor. Açıkçası alınabilecek bir kart.
 
Bende Hd 7850 var. 1280x1024 çözünürlükte bilgisayarımda yüklü bütün oyunları ya yüksek yada en yüksek ayarda oynayabiliyorum. Orta ayarlarda oynadığım hiçbir oyun yok ama çözünürlük Hd, full Hd olursa tabiki grafikleri ortaya çekmek gerekebilir. :D
 
Zaten her oyunu en yüksek ayarda oynuyorum. Ben orta ayarlarda oynuyorum demedimki. Sadece daha çok fps almak için ultra değil highta oynuyorum. Yanlış anlaşıldıysa pardon. :D Arkadaşada çok bi fiyat farkı yok ise aralarında 7870 almasını öneririm.

Zaten her oyunu en yüksek ayarda oynuyorum. Ben orta ayarlarda oynuyorum demedimki. Sadece daha çok fps almak için ultra değil highta oynuyorum. Her oyundada ultra olmadığı için highta bırakıyorum. Yanlış anlaşıldıysa pardon. :D Arkadaşada çok bi fiyat farkı yok ise aralarında 7870 almasını öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı