Samsung Galaxy S10 vs iPhone 8 Plus

Katılım
7 Temmuz 2017
Mesajlar
95
Arkadaşlar yeni telefon alacağım Samsung S10 veya iPhone 8 Plus arasında kaldım. Samsung'u önermiyor kimse kararsız kaldım normalde S10 alacaktım ama 2. el piyasasından tutun servisine kadar gömdüler. Şimdi bir yandan da 8 Plus zaten S10'a göre eski gibi geliyor. Samsung cidden teknik servis konusunda kötü mü markanın ve telefonun kötü yanları iyi yanları neler? Aynı şekilde iPhone teknik servisi performansları nasıl? Bilenler beni aydınlatırsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam kesinlikle S10 derim. Şuan kendimde S10 Plus modelini kullanıyorum ekranı olsun, batarya ömrü olsun, performansı olsun herşeyi çok güzel. Tasarım kısmında işe şuan ki muadili olan iPhone XS Max modelinden çok daha hafif bir ağırlığı var.
 
İos 13 geliyor. İphone alın.8 plus eski bir telefon olsa bile ios çok iyi bir işletim sistemi ios alırsanız birdaha asla androide geçmek istemezsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı