Gorilla Cam 3 Çizilir mi ?

Arkadaşım Lumia 920 kullanıcısı. Hiçbir şekilde cebinde anahtar ya da başka bir şeyle taşımamasına rağmen daha ilk haftada her yeri çizildi. Kesinlikle ekran koruyucu jelatin kullanın.
 
Bende şöyle bir ekleme yapıyım. İster gorilla glass ister safir olsun, düşme açısına bağlı olarak çizilebilir hatta hasar bile görebilir. Benim Xperia telefonum ilk düştüğünde ekranı çıkmıştı. Düşme yüksekliği de yarım metreden fazla değildi. O yüzden mümkün olduğunca dikkatli kullanmak lazım.
 
Sony'nin iki telefonunu kullandım xperia p ve hala kullanmakta olduğum xperia sp. Sp yi p nin arızası sonucu(yazılım) hiç sorun çıkartmadan değiştirdiler. Kullanıyorum birçok kez arabadan inerken asfalta taşa vb yerlere özellikle yatakdan çok düşürdüm ekranda çizik çatlak oluşmadı tabi şans da var sony çerçeve konusunda bence gayet iyi ve bu özelliği ile camı iyi koruyor. Aleminyum kasa kullanması da etkili cebime anahtar veya para koymamaya çalışsam da çoğu kez dalgınlık ile de olsa koyuyorum. Su ana kadar bir çizik yok.:)
 
Arkadaşlar merhaba bende lumia 1520 aldım ekran gorilla glass 2 ile korunuyor ama bana göre yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum bu jiletinleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinecem teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba bende lumia 1520 aldım ekran gorilla glass 2 ile korunuyor ama bana göre yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum bu jiletinleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinicem teşekkürler
Cep telefonu satan mağazalardan veya internet üzerinden temin edebilirsiniz.
 
Telefonculara bakmıştım hiçbir yerde yok hep iphone samsung falan var bu nokia telefoncularda sıkıntı hep 1520 ye koruyucu orjinal kılıf bulmuştum mikrosoftun çıkardığı orjinal kapağı onu alsam yeterli olur mu acaba jiletin şart mıdır çizilmemesi için?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı