Bilgisayarım hala kitleniyor

M.Emre

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
319
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamün aleyküm arkadaşlar

Bu üçüncü konu açışım. Bilgisayarım internette video izlerken,Bf3 oynarken hep kitleniyor.Hele bf3 de 1dk olmadan kitleniyor. Sorunun çözümü nedir? Bıktım bu sorundan harddisk değişecem yakında. Isı değerleri gayet iyi. Ram slotunun yerinide değiştim, her şeyi yaptım sorun nerde anlayamadım. Yardımlarınız ve yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden teşekkürler.

Amd Fx 6300
ASUS HD7850 2 GB 256 BIT DırectCu II
ASUS M5A97 LE R2.0
8 GB Kıngston 1600 MHZ
700 Watt 80 Plus Cougar Cmx
Cooler Master :CM 690 NVIDIA Edition
samsung HD161HJ 160 GB
 
Bu sorunu BF3'de yapıyorsa sorun oyunun kendisindedir. İşletim sistemin ne? Windows 8.1.1 64 bit geç. Güncellemeleri yap.
 
İşletim sistemim Windows 8.1 64 bit zaten. Ekran kartımın en güncel driveri hangisi, sitede çok driver var anlayamadım.
 
Sürücülerinin hepsi hatasız kurulu ve işletim sisteminde herhangi bir sıkıntın yoksa, büyük ihtimalle o 160GB'lık 10 yıl öncesinin HDD'si sorun çıkarıyordur.

Edit: Ekran kartının driver'ı:
Desktop
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bf3 bilgisayarıma yükledim. Hdd değiştrecem fakat, hdd değiştirince format atmak gerekecek bida nasıl yükleyeceğim oyunu? Serial key bikereliğine değil mi?
 
Bf3 bilgisayarıma yükledim. Hdd değiştrecem fakat, hdd değiştirince format atmak gerekecek bida nasıl yükleyeceğim oyunu? Serial key bikereliğine değil mi?
:D Battlefield, Origin üzerinden oynanan bir oyun ( orijinalse ) origin hesabınla dilediğin zaman indirip tekrar oynayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı