Hayalinizdeki Ekran Kartı

32 tane Voodoo 5 9000'i SLI'lamaktan başka bir şey düşünemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Bende zamanında o 750ti' lı sistemi istemiştim ama olmadı, geforce mx400' le idare ediyoruz. En azından 640x480 de half-life 2' yi kasmadan oynatıyor ki bence zaten gayet güzel grafikli bir oyundur ve birde internete giriyor basınca tak diye çalışıyor internet her ne kadar YouTube' a girince 480p den yüksek kalitede kassada.

Efendim herkezin her istediği illede olacaktır diye birşey yok, ama benim de bir takım ideallerim var. Öncelikle sınırsız para demişssiniz o zaman benim tercih edeceğim ekran kartı NVİDİA RTX Titan olurdu ve param sınırsız demi zaten fabrika da ne kadar Titan RTX varsa hepsini alırdım sonra kasaya takacaklarımın bu arada kasa değil "Rack kabin" sonra kartların bütün stok soğutucularını söküp fanlar, borular vb yerine hepsini hidrojen soğutma yapardım sonra en kaliteli desteklenen mhz değeri en yüksek anakartı alırdım, maksimum performans alacağım düzeyde, şimdi teknolojiye bir bakarsak pci express 4 64 gbps ye kadar hız sağlıyor o zaman buna kabaca 700 tane Titan RTX yeterli olacaktır, 700 tane NVİDİA RTX Titan takardım. Teknolojinin sınırlarını zorlamak için ilk çözünürlükten başlardım 16k,32k,64k,128k ve 256k gidibilceği yere kadar zorlardım çünkü bunun bende yarattığı haz bambaşka. Aynı zamanda Ben bir grafik hastasıyım Oyunların ayarlarını didik didik oynardım en son grafiklere getirmek için uğraşırdım ve oyunların config dosyalarını değiştirirdim data dosyalarını kurcalardım bozup bozup tekrar tekrar zevkten dört köşe olana kadar devam ederdim, gözlerime yaşattığı grafik şölenini beni nirvanaya çıkartırdı, kendi yaptığım modlar yada İnternetten indirdiğim modlar la oyunu en gerçekçi haline sokmaya çalışırdım, hatta o kadar gerçekçi olurdu ki gerçek hayattan farksız yapardım.

Arta kalan kartları ise insanlara sana Titan RTX vereyim mi diye kandırırdım sonra onları yanıma çekip uzak bir yere götürüp bir odaya kilitleyip ellerini kollarını bağlayıp ölene kadar Titan RTX ile yüzüne vurup öldürdükten sonra yine vurmaya devam ederdim yüzü parçalana kadar kadar, sonra kafatasına o kartı sokardım al sana Titan RTX derdim.
 

Bunun tasarımına sahip AMD RX560.

2017061619540297_big.png


2017062311070137_src.png
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı