GTA V görüntü bulanıklaşma sorunu

Kéd

Kilopat
Katılım
2 Ocak 2016
Mesajlar
616
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dünden beri nadir de olsa arada bir görüntü böyle oluyor. Şu an sadece GTA V'de bu duruma rastladım, sebebini bilen var mı acaba?


389880
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda mı oynuyorsunuz?
Hayır very high da oynuyorum. Daha önce sıkıntı yoktu ama dün online da oynarken oldu bugün girdim 1 2 kere oldu nadiren. Yarın tekrar deneyeceğim olursa birde single player da deneyeceğim bakalım orada olacak mı.
BF V de 30 dakika oynadım bir sıkıntı olmadı ekran kartında şüphe ettim ama FIFA 19 filanda oynadım sıkıntı olmadı. Nvidia driver ile ilgili olabilir mi? RTX 2060 kullanıyorum.
 
Son düzenleme:
Motion Blur açık mı?
Ayalarda kapalı gözüküyor. Demin girdim daha net yakaladım. Şimdi başka oyunlar deneyeceğim Forza,CS:GO vb. onlarda olmaz ise birde GTA V single player deneyeceğim sorun online kaynaklı olacağını sanmıyorum ama bakalım birkaç oyun testi daha yapayım son durumu paylaşırım.


389950

Başka oyunlar ile deneme yaptım bir sorun yoktu. GTA V story mode girdim sıkıntı olmadı. Saçma bir şekilde sadece GTA V online da bu hatayı alıyorum.
Son olarak ekran kartı driver sıkıntı olabilir diye düşündüm veya eksik indirmiştir. Resim paylaştığım zamanda en son güncel driver kullanılıyordu, bende bir önceki driver yükledim o zaman böyle sorun olmamıştı yükledikten sonra 30 dakika deneme yaptım harita da dolaştım online da görevler yaptım test sonucunda bir sorun olmadı. Yarın daha uzun bir test yapıp eğer gene bir sıkıntı olmaz ise tekrardan son sürümü kurup deneyeceğim o zamanki sonuçları paylaşırım.
Dün yaptığım 30 dakikalık testi 1 saat tekrar yaptım bir hata almadım. Daha sonra tekrardan en son çıkan driver kurup tekrar 1 saat oynamanın sonucunda görüntü bozukluğu olmadı. Bugün 1 veya 2 saat daha oynayıp deneyeceğim. Ama hata aldığım zamanlarda genelde 20 30 dk içinde en az 2 3 defa oluyordu. Driver indirirken eksik mi indirdi acaba GeForce Experience üzerinden indiriyordum bu sefer sitesinden indirdim.
Sorun ekran kartı sürücüsü ile alakalı 425.31 ile bir hata almaz iken 430.39 sürümünde bazı zamanlarda yapmakta ilk başta yapmadı fakat ikinci girişimde tekrar sorun oldu. Tekrardan 425.31 yükledim 1 saat deneme sonunda sorun olmadı.
 
Son düzenleme:
Bende de oluyor ve başka arkadaşlarımda da.
Son güncellemeden sonra böyle olmaya başladı.
Çözümü şu an ben de bilmiyorum. Büyük ihtimal oyunun kendisinden kaynaklanıyor.
Ama benim arkadaşım böyle bir sorunun olmadığını söylüyor. Aynı yerden aldık ve indirdik ikimizde.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı