Chrome kendi kendine site açıyor

Iobit ve sürücü bulucu araçları kullanmışsınız o yüzden çıkmışlar. IOBIT ve sürücü bulucu kullanmayın bir sonraki formatta. En fazla bu kadar yardımım var sürücü bulucu kullananlara.
IObit ve sürücü bulucu araçlar dedikleriniz hangi programlar? Tüm IObit uygulamaları ve sürücü bulucu dedikleriniz de IOBit driver booster gibi programlar mı ? Bir de sürücü bulucu dediğiniz kötü birşey mi bilgim yok ta. Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkürler başka uygulamam gereken bir adım kalmadı sanırım ?
 
@tria123AI
Driver Booster gibi programlar sürücü güncelleyici oluyor.

Sorun çözüldü mü?
Adwcleaner, Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım tehdit bulmadı. Popup blocker kurduğum için siteler gelmiyor ama her sitede olmasa bazı sitelere girdiğimde (google.com) blocker 2 tane pencere engelledi diyor. Hala virüs kalmış mıdır sizce ?
 
@Murat5038 Hocam bazı siteler reklam engelleyiciyi aşıyor. Ben Nano Adblocker, Nano defender ve Poper blocker kullanıyorum. Özellikle siteler boş bir alana tıklayınca harici site çok açıyor. Bunu engelleyen bir reklam engelleyiciye rastlamadım. Belki özel filtre istiyordur.

Güvendiğin sitelerde Popup blocker uzantısını deaktif edebilirsin. Mesela Google ya da Facebook ile giriş yap gibi butonları da bazen engelleyebiliyor.
Screenshot_1.png
Ayrıca reklam engelleme için aşağıdaki uzantıları da öneririm.
 
Rapor 1'i attım rapor 2 linki bozulmuş. İnternette programın sitesinden indirmeye çalıştım da şu anda indirmeye kapatmışlar rapor 2 yi paylaşamadım.
 
 


Raporu uploadladım. 1.30 saat sonra falan bir kez daha tarama yapmamı istedi taramayı tamamlaması için. Bu taramada bulduğu unclassified dosyayı sileyim mi sizce ilerideki taramayı etkiler mi ? Programda remove checked diyor da remove diyince dosyayı silmekten ziyade listeden çıkarıyor sanırım.
 
Iobit ve sürücü bulucu araçları kullanmışsınız o yüzden çıkmışlar. IOBIT ve sürücü bulucu kullanmayın bir sonraki formatta. En fazla bu kadar yardımım var sürücü bulucu kullananlara.
Ben sadece silinmeyen dosyaları silmek için gerekli olan yazılımı kullanıyorum. Sıkıntı olmaz değil mi? IObit Unlocker yani.
 
@tria123AI
Tahmin ettiğim gibi PUP tarayıcı eklentisi bulmuş. Öncelikle Google hesabınızdan eşitlemeyi ve senkronizasyonu kapatın ardından Herdprotect tarafından bulunanı "remove" diyerek rehberdeki gibi temizleyiniz ve Google Chrome üzerinden Rocky Cliff adlı eklentiyi kaldırın ve Google Chrome yazılımını da kaldırıp şimdilik tekrar kurmayın. Aşağıdakileri sırasıyla yapın.

Aşağıdaki programları kaldırın:

Daemon Tools Lite

Bu arada sisteminde hileye yarayan Cheat Engine bulunuyor isteğe bağlı olarak kaldırabilirsiniz. Kaldırmak istemiyorsanız durabilir.

Şu klasörlerin içini temizleyin:
C:\Users\Altri\AppData\Local\Temp\
C:\Windows\Temp

Aşağıdaki rehberden sadece 3. ve 8. adımları kesinlikle anlatıldığı şekilde uygulayın.


Yukarıdakilerin hepsini yaptıktan sonra tekrar Google Chrome kurabilirsiniz.

Bu arada yeni Herdprotect raporunda farklı bir şey bulunursa bizimle paylaşın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı