Opera GX kendi kendine site açıyor

EnesAdam

Hectopat
Daha fazla  
Tarayıcım Opera GX. Bilgisayarım her açıldığında kumar sitesi ya da absürt başka siteler açıyor, korsan oyun falan da yüklemedim, Malwarebytes ile taramada yaptım, virüs falan da çıkmadı. Çözümü nedir tam olarak?

resim_2025-05-17_171023196.png

resim_2025-05-17_171132508.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera GX kullanmamanızda fayda var, çünkü veri sattığına dair iddialar mevcut. Kanıtlanıp kanıtlanmadığını bilemiyorum ama Brave veya Firefox gibi daha güvenli alternatiflere geçmenizi öneririm.

Opera GX kullanmamanızda fayda var, çünkü veri sattığına dair iddialar mevcut. Kanıtlanıp kanıtlanmadığını bilemiyorum ama Brave veya Firefox gibi daha güvenli alternatiflere geçmenizi öneririm.

Opera kullanmamın sebebi çok çeşitli olması ve işime yarayan bir sürü opsiyon var Brave veya Firefox'ta bu opsiyonlar var mıdır hocam.

Aynı şey bende de oluyordu bende sildim kullanmamanızı öneririm ve çok fazla RAM yiyor arkada mining yaptığından bile şüpheliyim.

RAM fazlasyıla yiyor ve nedense %30 CPU kullanıyor açıkken arkada.

Opera kullanmamın sebebi çok çeşitli olması ve işime yarayan bir sürü opsiyon var Brave veya Firefox'ta bu opsiyonlar var mıdır hocam.
Kaspersky ve hitmanpro ile ekstra tarama yapın. Bilgisayarınıza virüs girmiş olma ihtimali yüksek. Tarayıcı olarak özelleştirme istiyorsanız Vivaldiyi tavsiye edebilirim kesinlikle.

Soldakini indirin.

Kaspersky ve HitmanPro ile ekstra tarama yapın. Bilgisayarınıza virüs girmiş olma ihtimali yüksek. Tarayıcı olarak özelleştirme istiyorsanız Vivaldi'yi tavsiye edebilirim kesinlikle.

Soldakini indirin.

Teşekkürler denedikten sonra tecrübelerimi aktaracağım.

Sisteminize adware bulaşmış. Tarayıcı değiştirmek çözüm değil. AdwCleaner ile taratıp temizleyebilirsiniz.

Sisteminize adware bulaşmış. Tarayıcı değiştirmek çözüm değil. AdwCleaner ile taratıp temizleyebilirsiniz.

Maalesef onu da kullandım sonuç değişmedi.

Benim söylediğimi yaptıniz mi?

Kullandım PC restartladıktan sonra yine aynısı oldu, tarayıcı değiştirsem aynı sorunu yaşar mıyım acaba.

maalesef kullandım ama hiçbir değişiklik olmadı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı