Nintendo Switch güncel Tinfoil nerede bulunabilir?

TV'ye bağlama düşünceniz varsa OLED mantıklı.
O yüzdende biraz da o yüzden almak istiyorum. Ama şuan çipli nasıl yapacağım onu çözemedim Adana'da bir tane dükkan var herhalde, ona da soramadım saat geç olduğundan dolayı yarın soracam. Eğer çözemez isem online satış sunan ikinci el sitelerinden alacağım. Onlara da sıfır fiyatına yakın fiyat istiyorlar çok saçma ikinci el piyasası var.

TV'ye bağlama düşünceniz varsa OLED mantıklı.
Hocam bu kartuş nasıl bir bilginiz var mı? Arkadaş internete bağlanırsa sıkıtnı dedi.

Son düzenleme:
O yüzdende biraz da o yüzden almak istiyorum. Ama şu an çipli nasıl yapacağım onu çözemedim Adana'da bir tane dükkan var herhalde, ona da soramadım saat geç olduğundan dolayı yarın soracağım. Eğer çözemez isem Online satış sunan ikinci el sitelerinden alacağım. Onlara da sıfır fiyatına yakın fiyat istiyorlar çok saçma ikinci el piyasası var.

Sarı siteden alabilirsin, piyasa maalesef çok kötü ona yapılabilecek bir şey yok. Veya orijinal alıp çipleyen yer varsa oraya da çipletebilirsin.

O yüzdende biraz da o yüzden almak istiyorum. Ama şu an çipli nasıl yapacağım onu çözemedim Adana'da bir tane dükkan var herhalde, ona da soramadım saat geç olduğundan dolayı yarın soracağım. Eğer çözemez isem Online satış sunan ikinci el sitelerinden alacağım. Onlara da sıfır fiyatına yakın fiyat istiyorlar çok saçma ikinci el piyasası var.

Hocam bu kartuş nasıl bir bilginiz var mı? Arkadaş internete bağlanırsa sıkıtnı dedi.

Kartuştan kastın ne tam olarak. Çiplide Online oyun girince sıkıntı olabiliyor, bunu duydum da Zelda vs oynuyorum internetle işim yok benim. Ondan bilemiyorum.

Sarı siteden alabilirsin, piyasa maalesef çok kötü ona yapılabilecek bir şey yok. Veya orijinal alıp çipleyen yer varsa oraya da çipletebilirsin.

Kartuştan kastın ne tam olarak. Çiplide Online oyun girince sıkıntı olabiliyor, bunu duydum da Zelda vs oynuyorum internetle işim yok benim. Ondan bilemiyorum.
MIG Switch diye bir cihaz. Pc den yükleme yapılıyormuş ama uçak modu ile kullanmak zorundasın dedi.

Selamlar, konsolu aldınız mı?

Kusura bakma hocam görmedim mesajını. Konsola çip işlemi yaptırdım. Ama oyun yükleme konusu olarak birazcık zor geldi. PlayStation 3'teki gibi rahat crakli oyun yükleyemiyorsun biraz da yükleme olarak çok sıkıntı yaşıyorum. Benmi beceremedim yoksa normalde de böyle sıkıntılı mı pek anlamadım onun dışında normal bir switch'ten pek bir farkı yok. Hiç online oyun oynamadım online olarak crakli server olarak pek bilgi sahibi değilim. Crak işlemi ise zor değil ama çok basite değil. Güncel crak videoları da mevcuttur. Ben öyle crak işlemi yaptım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı