Çözüldü PUBG Emulator Zıplama Tuşunun Çalışmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siNKa

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
9
Merhaba arkadaşlar.
Son güncellemeden sonra oyunda bir şeyler oluyor, hep hata üzerine hata verip duruyor.
Hepsini hallettim fakat zıplama sorununu halledemiyorum.
PUBG emilatör kullananlar bilir sabit oyun tuşları değişmiyor da.
2 gün içinde 1 defa format, 2 defa oyunu tamamiyle silip yükledim ama yine değişen yok, karakter zıplamıyor.
Eğilme (C), uzanma (Z) ve diğer tüm tuşlar çalışıyor.
Oyun dışında space tuşu çalışıyor bu arada ve ekran klavyesi ile oyun içine space basınca yine çalışmıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Oyunun ayarlar kısmını sıfırlamayı denediniz mi? Akşam evden bende kontrol edip size bilgi veririm.
1- Oyuna girmeden önceki sağ üstte bulunan üç çizgili bölümden ayarlar ve güncellemeyi denedim.
2- oyunun içinde bulunan ve ekranın sağ tarafında ek olarak konulan klavye simgesindeki tuş ayarlarının hepsini sıfırladım.

Bildiklerim bunlar. Başka varsa müsait zamanda söylerseniz sevinirim.
 
Hallettim sorunu çok şükür. oyun içinde ayarlarda "kontroller" bölümünde cep telefonu ayarları var, onlar ile karışmış. Sıfırlanınca düzeldi. İlginiz için çok teşekkürler Ali Bey.
 
Ben de aynı sorunla karşılaştım. F tuşu zıplama tuşu ve Z tuşu dışında hepsi çalışıyor. Kontroller doğru yerde kontrolleri oyun içi ve GameLoop ayarlarından sıfırlayınca da düzelmiyor. Çözümünü detaylıca anlatabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı