4 Çekirdekli işlemcilerin şimdiden ömrünü dolduruyor olması çok üzücü. Ben mecburen R5 1400'ten R5 2600'e geçtim.Evet, maalesef yapar. 2/4 işlemciler yavaş yavaş ömrünü dolduruyor.
Ordaki çözünürlük 4K. Çözünürlük arttıkça işlemci yükü azaldığı için besleyebiliyor. 1650 ise 1080p kartı ve üstündeki çözünürlüklerde berbat bir performansa sahip. İşlemci ciddi oranda darboğaz yapacaktır. Rx 460 yerine bu işlemci ile alabileceğiniz ekran kartı çok bir performans artışı sağlamayacaktır. Paranız birikince işlemci ve ekran kartını birlikte upgrade etmenizi tavsiye ederim.Öncelikle donanım arşivinin bir videosu var G4560'a GTX1080 takıyor. Azıcık bir darboğaz oluyordu iyi soğutulduğu zaman. Seninki ile olmaz herhalde iyi soğutulduğunda ama bilen birileri cevaplar. (RX570 GTX1650'den daha performanslı bir kart sadece daha fazla TDP değeri var PSU'nuz yetiyorsa onu öneririm. )
işlemciyi i5 7500 yapsam çok bir performans artışı yaşarmıyım ?Ordaki çözünürlük 4K. Çözünürlük arttıkça işlemci yükü azaldığı için besleyebiliyor. 1650 ise 1080p kartı ve üstündeki çözünürlüklerde berbat bir performansa sahip. İşlemci ciddi oranda darboğaz yapacaktır. Rx 460 yerine bu işlemci ile alabileceğiniz ekran kartı çok bir performans artışı sağlamayacaktır. Paranız birikince işlemci ve ekran kartını birlikte upgrade etmenizi tavsiye ederim.
i5 7500 alsam rx 570 ikilisi ile nasıl olur ?4 Çekirdekli işlemcilerin şimdiden ömrünü dolduruyor olması çok üzücü. Ben mecburen R5 1400'ten R5 2600'e geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.