Windows 7 Hala Kullanılır mı?

Riduigu

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2019
Mesajlar
288
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 7 kullananlar 2020 sonu olduğunu belirtmek isterim ve Windows 7 sevenler Windows 10 sevmeyenler için alternatif olarak Windows 8.1 var tavsiyem 2020 olmadan sürümünüzü güncelleyin veya Hackintosh ya da Linux'a geçin ve yeni sürümlerle geleceğe merhaba diyelim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim takmışsınız Windows 7’ye destek bitiyor diye. Biterse bitsin. Ne olacak? Saçma sapan güvenlik güncelleştirmeleri gelmeyecek. Daha güzel.
Windows 7 zaten benim için kusursuz bir OS. Herkes diyor güvenlik güncellemesi falan falan. Ama adamın bilgisayarına açıp bak Windows Defender kapalı. Güncelleme gelse ne olacak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'yi severek kullananların ve Windows 10'dan nefret edenlerin hayatında hiç Windows 10 kullandığını zannetmiyorum. (Önceden ben de Windows 7 en iyisidir diyordum.)
 
Windows 7'yi severek kullananların ve Windows 10'dan nefret edenlerin hayatında hiç Windows 10 kullandığını zannetmiyorum. (Önceden ben de Windows 7 en iyisidir diyordum.)
Kullandık niye kullanmayalım? Kepçeyle değil de kaşıkla kullanıcı verisi yollamak için ve göz yorduğu için Windows 7'ye geri döndüm. 8.1 de kullanıyorum ama çok değil o da göz yoruyor.
 
Herkes diyor güvenlik güncellemesi falan filan. Ama adamın bilgisayarına açıp bak Windows Defender kapalı. Güncelleme gelse n’olucak?
O güvenlik güncellemeleri virüs den çok bilgisayarınıza başkalarının erişmesini engelleyen yamalar. Yani bilgisayarın açık bir kutu olucak destek bittikten sonra. Verilerin çalınabilir.
Windows 7 sistemden sisteme değişsede önemli verilerinizi saklayacağınız bir işletim sistemi olmamalı.
 
Soruna gelecek olursak hayır . Artık kullanılmaz ve sürücüler 2017 ' de kaldı . Kendim denedim ağ sürücüsünü kurduğumda aygıt yöneticisinden ve detaylarda baktığımda 2017 tarihi yazıyordu . Aynı olay ses sürücülerinde oldu tarih 2011 yazıyordu . Artık bence Windows 7 iyi bir geçmiş olarak kalsın . Benim kendi tavsiyem en az Windows 8.1 kullanmak olur hala 8 iş yapıyor çünkü . Aynı zamanda Windows 7 doğru düzgün DirectX 11 bile kullanamıyor iken günümüz oyunları artık yavaş yavaş DirectX 12 ' ye geçiş yaptığına göre en mantıklısı 10 bence .
 
Son düzenleme:
Windows 10 çıkınca bi ön yargı windows 8 gibi olur dedim uzun zaman Windows7 den vazgeçmedim ve windows 10 kurdugumda ne kadar geç kaldıgımın farkına vardım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı