Sistem Boştayken Bile Takılıyor

xzykex

Centipat
Katılım
3 Ağustos 2019
Mesajlar
7
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür bilgisayarımın görev çubuğu, masaüstü vs. takılıyor. Format attım yine de düzelmedi, driverları yeniden kurdum ama yine de çözemedim. SSD var, HDD yok yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür bilgisayarımın görev çubuğu, masaüstü vs. takılıyor. Format attım yine de düzelmedi, driverları yeniden kurdum ama yine de çözemedim. SSD var, HDD yok yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci sıcaklığını kullanım derecelerini ve bilgisayarında bulunan RAM miktarını paylaşır mısın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Format ISO'sunu başka bir yerden indirip, başka bir bilgisayardan RUFUS ile yazın.
Benim format CD'si var ve kaç yıldır onun ile format atıyorum, hiçbir sorun yoktu. 2 hafta önce başladı bu sorun internet sitelerinde yazılanları yaptım yine olmadı. Arkadaş format at düzelir dedi format attım yine de düzelmedi. Driverlerı güncelledim vs. yine de bir sonuç alamadım. Sizin dediğiniz Rufus ile yazdırmayı bilmiyorum.
İşlemci sıcaklığını kullanım derecelerini ve bilgisayarında bulunan RAM miktarını paylaşır mısın?
16 GB RAM var sıcaklık değerleri normal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı