İnternetten Para Kazanma Gerçeği

Youtubeden para kazanmak için belirli bir kitleye sahip olman gerekiyor ve daha sonrada youtube sana zaten sponsor oluyor. Sonra bu kanalı büyütürsen 100.000 gibi bir izleyici kitlen olursa yeni reklam tanıtımları sponsorlar vb. şeyler ile para kazanabilirsin.
 
Youtube üzerinden para kazanmayı Kısaca anlatayım. Ilk önce bir hesap açmalısın sonra ülkeni almanya ıngiltere gibi bir ülke yapmalısın 1 yıl önce türkiyede para kazanma olmuyordu şimdi bilemem. Sonra adsense hesabı alacaksın youtube ile bağdaştırmak gerekiyor videolarda reklam çıkıyor onların tıklama ve izlenme oranına göre para veriyor bi ara bende bu işlere girdim 7 dolar vardı 100 dolar olduğunda çekebiliyorsun. Bir diğer para kazanma yolu ise blog açmak ve kendjn günlük yazı yazacaksın gündemi takip edeceksin r11'de okumuştum reklamları kendin seçceksin ki bir mobilya yazısı yazdığında mobilya reklamı çıkarsa ona tıklama oranı daha yüksek olur. Şimdilik benden bu kadar sormak istediğin bir şey var ise sorabilirsin.
 
İnternetten para kazanılabilir fakat zaman, emek ve sabır ister çoğu şeyi yakından takip etmen gerekir orjinal fikirlerin olması gerekir en basit örnek YouTube denemeni tavsiye ederim umarım başarılı olursun.
 
Sağlam bir site yapmanı öneririm. Kanal açıp sürekli rehber ve video hazırlar isen para kazanabilirsin. Ama ilk başlayınca kazandığın para seni tatmin etmeyebilir. Zamanla bu para artar senin çalışmana bağlı olarak.
 
İnternetten para kazanma denince çoğunluğun aklına "İnternetten kolay yoldan köşeyi dönme" geliyor. Ancak bu iş sanıldığı kadar kolay değil. Youtube kanalları örnek verilir ama orada başarılı olanların sırrı adlarını duyurmuş isimler olmalıdır. Sizin bunu başarabilmeniz gerekir. Unutmamanız gereken en önemli nokta ise kalitenin takipçi sayısı ile örtüşmediğidir. Örneğin siz bir oyunu en ince detayına kadar incelerken birkaç bin kişilik izlenme oranı alırsınız, başka bir kanal oyun oynarken küfreder ve iki tane şaklabanlık yapar yüzbinlerce kez tıklanır. Hitap ettiğiniz kitleyi iyi analiz etmek çok önemli.
 

Geri
Yukarı