Casper TW9 bios güncelleme

serkan-90

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2014
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bu bıosu nasıl güncelliycem. Recep beyin verdiği link ölmüş. Çin sitesinden bişey anlamadım elinde güncel biosu olan link verebilir mi. Ya da Sayın Recep üstat bizi bu dertten kurtarabilir misiz?

Bilgisayarımın özelliklerini gönderiyorum.

bios.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şükürler olsun sonunda engelim kalktı. Benim anlamadığım hiç uyarı yapılmadan direk ceza almam. Ayrıca sadece yardım yazdım o kadar. Bana ceza veren arkadaş diğer adresime gıcık sanırım onu da kabul etmiyor. En acı tarafı cezayı anında kesenler sürem dolmasına rağmen cezamı kaldırmamaları. Bu arada ben bios güncellemesinde hep ''error file size imput''
hatası alıyorum. Casper müş. hiz. aradım 60 TL istediler. İnsanlar tam akbaba olmuş Allah'dan bu tarz siteler var da birbirimize destek oluyoruz. 60 TL vermeden bu güncellemeyi yapma yolum var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey sizin videonuzu izleyerek yaptım zaten. Ama olmadı. Flaşı bootable yapınca içine win98 diye klasörü atmıyo. Yine boş gözüküyor. Hiçbir şeyi atlamadan sizin dediğiniz gibi yaptım.

USB belleği DOS Bootable olarak hazırlayıp dosyaları belleğe attıktan sonra DOS üzerinden güncelleeybilirsiniz.

USB Bellek Bootable Yapma Rehberi
File size input error! Hatası veriyor. Bios klasörü içinde 4-5 tane dosya var onları kopyaladım flash'a daha sonra usb den başlatıp dir yazdım ve karşıma dosyalar çıktı 01 bat- 02 bat filan... Bat ile biten herşeyi denedim ama her defasında aynı hatayı alıyorum. Sebebini anlamadım gitti:(
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı