Oyun monitörü önerisi

Bütçeden ziyade öğrenmek amaçlı benimki hangi markalar? Alırken nelere dikkat etmeliyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken ms (tepki süresi) düşük olmalı. Genelde 5 olur. 5 olması ya da 1 olması oyunlarda çok etkilemez. Ama rander gibi işlerde hissediliryor diye biliyorum. Onun haricinde vga lı bir monitör almayınız. HDM ve DV-I girişli bir monitör alınız.

Bu hdm ve dvı farkını Recep ağabeyden yaptığım alınti ile açıklayayım. :)
DVI genelde HDMI'a göre daha az sorun çıkarıyor. HDMI takınca kayan görüntü ve oturmayan karelerle ilgili çok sorun yaşayan gördüm. İkisi de dijital. HDMI'ın farkı beraberinde sesi de taşıması. Yeni nesil HDMI beraberinde Ethernet portu görevi de görüyor. Ama PC kullandığına göre DVI kullanabilirsin. HDMI şart değil.
 
Monitör alırsan ben öyle her yerden monitöre bakarım, görüntüsü uzaktayken bile yakındaymış gibi olmasını istersen LED-IPS olmasına dikkat et. Daha sonra DVI daha güzel HDMI daha fazla sorun çıkarabiliyor, hem DVI dönüştürücü kablo ile HDMI yapabilirsiniz daha iyi olucaktır. Bunun maliyetide 10-20 TL civarında olucaktır.

Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı