Çözüldü WPS Office Türkçe dil desteği Linux'ta var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sorum basit yakın zaman da Linux kuracağımız bir kaç bilgisayar var ve bu bilgisayarlara WPS Office kuracağız. Kuracağım Sürümleri resim olarak bırakacağım. Türkçe dil paketi benim için ve kuracağımız bilgisayarların sahipleri için önemli.

Kuracağımız işletim sistemleri:
1764771444393.png

Çözüm

Lubuntu, Linux Mint ve Pardus'ta deb paketini kullanarak uygulamayı edinebilirsiniz.

Arch için ise AUR yardımcıları ile kurabilirsiniz ama ne kadar güvenli olur, işte orası tartışılır. AUR yardımcısı olarak paru öneririm. Paru kurduktan sonra paru -S wps-office yazın.

Uygulamanın kendisinde Türkçe dil desteği var diye hatırlıyorum, İngilizce gelirse ayarlardan değiştirebiliyor olmanız gerek.
Arkadaşlar, sorum basit yakın zaman da Linux kuracağımız birkaç bilgisayar var ve bu bilgisayarlara WPS Office kuracağız. Kuracağım sürümleri resim olarak bırakacağım. Türkçe dil paketi benim için ve kuracağımız bilgisayarların sahipleri için önemli.

Kuracağımız işletim sistemleri: Eki Görüntüle 2615305

Bence alternatif olarak LibreOffice kur.

Onlyoffice dener misin?
Onuda denedim zaten kendi kişisel bilgisayarımdada aynı dosyayı açtığımda resimlerde hata çıkardı bir de tablolarda ufak bir hata vardı.

Soruma geri döneyim, WPS Office Arch Linux vb. sürümleri destekleyip yanında Türkçe dil desteği var mı?

Lubuntu, Linux Mint ve Pardus'ta deb paketini kullanarak uygulamayı edinebilirsiniz.

Arch için ise AUR yardımcıları ile kurabilirsiniz ama ne kadar güvenli olur, işte orası tartışılır. AUR yardımcısı olarak paru öneririm. Paru kurduktan sonra paru -S wps-office yazın.

Uygulamanın kendisinde Türkçe dil desteği var diye hatırlıyorum, İngilizce gelirse ayarlardan değiştirebiliyor olmanız gerek.

Çözüm

Lubuntu, Linux Mint ve Pardus'ta deb paketini kullanarak uygulamatı edinebilirsiniz.

Tamamdır teşekkürlerimi iletirim hepinize. @Maomao @wraxos woo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı