0-500 TL arası Sistem Toplama

Nypthie

Kilopat
Katılım
3 Haziran 2014
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar ben foruma yeni katıldım ve çok bilgili insanların olduğunu farkettim Rica etsem bana max.500 tl ye kadar bir sistem toplayabilirmisiniz? Kasa / PSU 300watt/ HDD 500gb 7200Rpm / 4x 1GB Ram / NVİDİA 9500 GT / Monitor / Klavye&Mouse. Bunlar bende mevcut bunlarında uyduğu yani bunlarına katabileceğimiz bir sistem olabilir. Teşekkürler
 
O fiyata Bulman neredeyse imkansız.Parçalar hep 2. el olur ve güncel oyunları iyi bir kalite de oynamak istiyorsan gt 9500'ü boş vermen gerekir.
 
Elimde olan parçalarıda içine katarak bu fiyata çıkabilecek en iyi sistemi kastetmiştim özellikle fiyat belirtim zaten :)
Bu fiyata olabilecek bir sistem yani sadece parçalar değil uyumluluk falan burada bilirkişilerin olduğunu farkettim sizler daha iyi bilirsiniz Örn: Bende bu parçalar mevcut zaten he sende dersinki bu adamda bunlar var su anakartla su işlemciyide yanına koyalım güzel bişey ortaya cıksın. Yani sizin tercihleriniz benim için daha değerli yoksa kendimde bu fiyata bir sistem toplayabilirim tekrar Teşekkürler :)
 
Arkadaşlar şimdi girsem vatan bilgisayara kendim toplarım 500 tl iyi bi fiyat i3 işlemci ve ona uygun anakarta bulurum zaten kasa PSU ekran kartı bende mevcut sızden üst düzey bi pc istemıyorum yinede yardımlarınız için teşekkürler
 
Sakın öyle bir hataya düşmeyin. Aynı şeyi yaptım. 1000TL param varken gittim anakart işlemci kasa ram aldım, ekran kartı almadım. 9500GT'yi hala kullanıyorum. Keşke Apu toplasaydım da böyle yapmasaydım. Eğer ram DDR3 ise bir anakart, bir işlemci, bir ekran kartı alabiliriz. HDD, kasa, psu ve rami kullanırsınız. Tabi raminiz DDR3 ise.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı