Elveda Sosyal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

airboss

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2017
Mesajlar
719
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisi
Profil Kapağı
1522830363
Technopat'ı yıllardır takip ediyorum, edeceğim de. Ama sosyal artık ruhunu kaybetmiş durumda. Zaten neredeyse 1 yıldır uğramıyordum Sosyal'e. Eskiden üyeler neşeliydi, birbirine saygılı davranırdı. Bakıyorum millet gergin. Genel olarak değerlendirildiğinde bilgisi olmayan insanların, bilgisi olanlara atarlandığı bir ortama doğru dönüşmeye başlamış. Sosyal'de güzel insanlar tanıdım. Kimisiyle halen konuşuyorum, kimisiyle kavgalıyım, kimisi selam bile vermiyor. Burada geçirdiğim zaman değerliydi benim için. Ve bu değeri zirvede bırakmak istiyorum. Bundan sonra belki ayda bir belki yılda bir gireceğim muhtemelen. Tanıdığım tüm güzel insanlara selam olsun. İyi forumlar.
 
Foruma yardım etmek için yazı yazdığımdan ceza alıyorum. Başka bir hackintosh forumunda (İsmi lazım değil) ise yöneticileri kendini "Tanrı" zannediyor. Onlarda beni banlayarak kendilerini tatmin ediyorlar. Velhasıl hiçbir şekilde yardımlaşma ortamı kalmamış. Cehennemdeki Türkler fıkrasını doğrular nitelikte, kimse kendinden çok bilgisi olsun veya birisi foruma yazı yazsın istemiyorlar. Bende buna göre hareket ediyorum. Bilsem de yazmıyorum. Bu yazdıklarım için de anlamsız ceza alabilirim.
 
@hoi4.exe 19 mesaj sayısı ile 12 uyarı alabilecek kadar yeteneklisiniz. Hakaret etmek ve yazı yazamamak normal geliyor sanırım size. Hatalar bir ya da iki defa yapılır, sürekli tekrarlanmaz. Yanlışınızı diretmekle meşgulsünüz sadece.

@airboss Gergin kişiler benim de dikkatimi çekiyor, umursamayın öylelerini. İyi niyetli ve yardımcı olmayı bilen, üslubuna dikkat eden kişiler çoğunlukta olursa, diğerlerine fırsat kalmaz zaten.
 
Bir fanboy'luk damgası almış başını gidiyor AMD yerine Intel önerdin mi 'FANBOY' AMD ekran kartı yerine Nvidia önderdin mi, yine 'Fanboy' oluyorsun. Bir işlemci veya ekran kartı tavsiye ederken bile, biri ağzından salyalar akarak biri size kendince laf sokabilir. AMD candır, o olmasa rekabet olmayacak. Hem işlemcide hem de ekran kartında fahiş fiyatlara kötü ürünler alacağız. Ama bırakın, insan Intel tavsiye etmek istiyorsa, etsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Taptic Saygılı kişilerin forumdan uzaklaşmasına neden olan en büyük etken gelişigüzel moderatör alımından kaynaklanıyor. Herkes görevini düzgün yapsa ortada sorun kalmaz. E umursama umursama nereye kadar :)

@Hz.futureorkun Bahsettiğin olay yadsınamaz bir gerçek.

@Jira Forum ortamının değişmesi sorun değil benim için. İçerisindeki insanların değişmesi, özellikle de olumsuz yönde olunca işin rengi değişiyor :)
 
Zaten Recep Baltaş moderatörlerden memnun olmadığını belirti, bizim yapacağımız bir şey yok. Bu konuya girin ve yanlış bilgilendirme uyarısına bakın: Windows 10 RAM Kullanımı - Technopat Sosyal Şimdi bu kullanılan RAM'ın Windows tarafından harcandığını biliyorsun, ama tam bir kullanım miktarı belirtemiyorsun, belirliyemediğin için de arkadaş burada ben kıl oldum bu kullanılan RAM miktarında bir gariplik var mı diye soruyor, ben de olabilir virüs taraması yapın yazdım, ardından bir sonraki gün yanlış bilgilendirme uyarısı aldım. Sizce yanlışlık var mı yoksa uyarı doğru mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı