Steam Kanıt için Eski CD Keyi İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jame

Hectopat
Katılım
7 Eylül 2019
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat durum şoyle. 15 yıllik digit hesabımın 2003 yılında Steam tarafindan Half Life Platinum Pack hediye edilmış. Hesabımın benim olduğunu kanıtlamam için o CD Key'i benden istiyorlar.
 
Steam neden böyle mantıksız bir şey istesin ki sizden? Durumu doğru anladığınızdan emin misiniz?
Nasıl yani? Hesabım nedeni bilmediğim halde kitlendi ve açmam için kanıt ve kanıt olarak da Steam hesabında kullanılan ilk CD key kodu isteniyor. Ben de hesabı satın aldım.
 
2003 yılında Steam'de HLF Platinum Pack hediye edildi mi? Satın aldığım sitedeki adam hediye edildi o tarihte diyor. CD key isteniyor işte, bilmiyorum.
 
Oyun kodunu değil de aktif edildiğini gösteren bir ekran alıntısı istemiştir. Hesap detaylarından aktive edilen her türlü keylerinizi bulabilirsiniz.
 
Hesaba erişimi yoksa detaylardan nasıl oyun koduna ulaşsın? Valve bu tür durumlarda (eğer varsa) ilk etkinleştirilen oyun kodunu istiyor.

15 yıllık dediğiniz hesabı ikinci el mi aldınız yoksa ilk sahibi siz misiniz?

Ayrıca 2003 tarihinde ne hediyesinden bahsediyorsunuz tam olarak? Mesajın tamamını paylaşınız.
 

Bu arkadaşla sorunum aynı, bakabilirsiniz.
 
Ben ortada herhangi bir sorun göremiyorum. Hesap alım satımı yasal değil. Hesabı satan kişi elindeki eski satın alma işlemini gösteren dekont ile hesabı istediği zaman sizden geri alabilir. Bu sizin hesabı satın alırken göze aldığınız bir risk.
 
Eğer hesabın ilk sahibi siz değilseniz geçmiş olsun. Ama ilk sahibi sizseniz CD keye sahip olmadığını belirtip hesabın ilk adi kullanılan ilk tel. numarası alınan ilk oyun kullanılan ilk mail adresi vs. Kısacası hesabı ilk açtığınızda yaptığınız herşeyi ve bildiğiniz her şeyi yazın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı