Prochy
Femtopat
Daha fazla
@berkanrekt
Sizden ilk etkinleştirilen kodu istiyorlarsa bir bildikleri vardır. Keyfinden istediklerini sanmıyorum.
Genelde hesabın size ait olup olmadığından şüphe ettikleri zaman bu işlemi uyguluyorlar. Alım satım işlemi yapıldığı için pek de haksız sayılmazlar.
Ben hesabımda binlerce alışveriş yapmama rağmen aynı prosedür uygulandı. Bu biraz da hesabın ne zaman açıldığına ve ilk olarak etkinleştirilen ürüne bağlı.
@Prochy
İnsanlar beklediğiniz cevabı vermeyince fanboy olmuyorlar. Ortada bir sözleşme mevcut. Benim platformumu kullanırsan hesap alım satımı yapamazsın diyorlar. Yaparsan hesaba kısıtlama uygularım diyor.
Sizin hesabı satın alıp milyarlar harcamanız veya emek vermeniz Valve'ı hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. İlgilendirmediği için engel koyuyorlar. Bu kadar basit.
Kendi hesabınızı açarsanız böyle sorunlar yaşamazsınız. Onun dışında bir şey olduğu zaman suçu başkasında değil, kendinizde aramanız gerekiyor.
İsterse 50 senelik olsun. Eğer hesabın size ait olduğunu kanıtlayamıyorsanız geri alamazsınız. Satın almışsanız sızlanmanız zaten anlamsız.
Yok milyarlar harcadım, yok emek verdim gibi bahaneler destek ekibinin zerre kadar umurunda değil. Üye olduğunuz platformun kurallarına paşa paşa uymak zorundasınız. Kimse sizin keyfinize göre hareket edemez.
Dediğinden hiçbir anlam çıkaramadım hesapla ilgili bütün bilgilere sahibim ve yok milyarlar harcadım yok emek verdim diye de Steam'e ticketler atmadım ilk mailime varana kadar hesabın ilk şifresi ilk adı kredi kartlarına varana kadar her şeyi önlerine döktüm onlarında cevabı ise şu oldu kısaca özetliyim. Ya 20 yıl önceki verdiğimiz saçma gereksiz değersiz CD anahtarı kodunu verirsin ya da hesabın açılmaz. Cidden güzelmiş hala savunmaya devam edeceğine emin misin?
İsterse 50 senelik olsun. Eğer hesabın size ait olduğunu kanıtlayamıyorsanız geri alamazsınız. Satın almışsanız sızlanmanız zaten anlamsız.
Yok milyarlar harcadım, yok emek verdim gibi bahaneler destek ekibinin zerre kadar umurunda değil. Üye olduğunuz platformun kurallarına paşa paşa uymak zorundasınız. Kimse sizin keyfinize göre hareket edemez.
13 sene önce etkinleştirdiğim oyun anahtarını ve kutusunu hâlâ saklıyorum. Niye? Çünkü günün birinde lazım olabileceğinin bilincindeyim.
Bruhhh.