Steam Kanıt için Eski CD Keyi İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@berkanrekt

Sizden ilk etkinleştirilen kodu istiyorlarsa bir bildikleri vardır. Keyfinden istediklerini sanmıyorum.

Genelde hesabın size ait olup olmadığından şüphe ettikleri zaman bu işlemi uyguluyorlar. Alım satım işlemi yapıldığı için pek de haksız sayılmazlar.

Ben hesabımda binlerce alışveriş yapmama rağmen aynı prosedür uygulandı. Bu biraz da hesabın ne zaman açıldığına ve ilk olarak etkinleştirilen ürüne bağlı.

@Prochy

İnsanlar beklediğiniz cevabı vermeyince fanboy olmuyorlar. Ortada bir sözleşme mevcut. Benim platformumu kullanırsan hesap alım satımı yapamazsın diyorlar. Yaparsan hesaba kısıtlama uygularım diyor.

Sizin hesabı satın alıp milyarlar harcamanız veya emek vermeniz Valve'ı hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. İlgilendirmediği için engel koyuyorlar. Bu kadar basit.

Kendi hesabınızı açarsanız böyle sorunlar yaşamazsınız. Onun dışında bir şey olduğu zaman suçu başkasında değil, kendinizde aramanız gerekiyor.

İsterse 50 senelik olsun. Eğer hesabın size ait olduğunu kanıtlayamıyorsanız geri alamazsınız. Satın almışsanız sızlanmanız zaten anlamsız.

Yok milyarlar harcadım, yok emek verdim gibi bahaneler destek ekibinin zerre kadar umurunda değil. Üye olduğunuz platformun kurallarına paşa paşa uymak zorundasınız. Kimse sizin keyfinize göre hareket edemez.

Dediğinden hiçbir anlam çıkaramadım hesapla ilgili bütün bilgilere sahibim ve yok milyarlar harcadım yok emek verdim diye de Steam'e ticketler atmadım ilk mailime varana kadar hesabın ilk şifresi ilk adı kredi kartlarına varana kadar her şeyi önlerine döktüm onlarında cevabı ise şu oldu kısaca özetliyim. Ya 20 yıl önceki verdiğimiz saçma gereksiz değersiz CD anahtarı kodunu verirsin ya da hesabın açılmaz. Cidden güzelmiş hala savunmaya devam edeceğine emin misin? :D

İsterse 50 senelik olsun. Eğer hesabın size ait olduğunu kanıtlayamıyorsanız geri alamazsınız. Satın almışsanız sızlanmanız zaten anlamsız.

Yok milyarlar harcadım, yok emek verdim gibi bahaneler destek ekibinin zerre kadar umurunda değil. Üye olduğunuz platformun kurallarına paşa paşa uymak zorundasınız. Kimse sizin keyfinize göre hareket edemez.

13 sene önce etkinleştirdiğim oyun anahtarını ve kutusunu hâlâ saklıyorum. Niye? Çünkü günün birinde lazım olabileceğinin bilincindeyim.

Bruhhh. :) savunmanın böylesini görmedim cidden. Daha da tartışmaya pek bir şey kalmadı bence.

13 sene önce etkinleştirdiğim oyun anahtarını ve kutusunu hâlâ saklıyorum. Niye? Çünkü günün birinde lazım olabileceğinin bilincindeyim.

Şu para vs konularıı geçelimde bilmem kaç yıllık Key'i istemesi bayaaaa traji komikk...

Kendiniz yazmışsınız milyarlar harcadığım hesabımdan oldum diye. Bu bizi neden ilgilendirsin? Milyarlar harcadığınızı iddia ettiğiniz hesap bu kadar önemliyse gereken bilgileri bir şekilde sunabilmeniz lazım.

Destek ekibi sizden bu bilgileri talep ediyorsa vereceksiniz. Vermediğiniz sürece açmama hakkına sahipler.

Ben de zamanında Blizzard hesabının tüm bilgilerine sahiptim, fakat kimlik kartının resmini gördermediğim için hesabımdaki iki adımlı doğrulamayı kaldırmadılar. Doğrulama sistemi yüzünden hesaba giriş yapamıyordum, çünkü telefonu formatlamıştım.

Sonuç olarak paşa paşa kimlik kartının kopyasını göndermek zorunda kaldım ve doğrulama sistemi kaldırıldı.

cidden yazık kafana

Mağdur olan sizsiniz. Bu mantalite ile daha çok mağdur olacaksınız. Şimdiden söyleyeyim de, daha sonra tekrar üzülmeyin.

Steam Sözleşmesi'ni de okumayı unutmayın. Her şirketin kendine göre bir kuralı var. Ya uyacaksınız, ya da kullanmayacaksınız. Bu kadar basit.

Bal gibi de var. Steam'e kayıt olurken (her ne kadar okumasanız da) kabul etmeniz gereken bir kullanıcı sözleşmesi mevcut. Orada da açık bir şekilde hesap alım satımının yasak olduğu, tespit edilirse hesabın askıya alınacağı belirtiliyor.

Başka platformlarda böyle bir şeyin olmaması Valve'ı bağlamaz. Kaldı ki birçok oyun platformunda hesap alım satımı yasak. Sözleşmeyi kabul ediyorsanız, sözleşmeye uymakla yükümlüsünüz.

Aynı şekilde hesaba ne kadar para harcadığınızın da bir önemi bulunmamakta. Para harcamanız sizi bu kuraldan muaf kılmıyor.
Bruh moment 17 yıllık CD key getir yoksa destek vermeyecez haaa brah brah hayatımdaki gördügüm an saçma platform lul
Kendiniz yazmışsınız milyarlar harcadığım hesabımdan oldum diye. Bu bizi neden ilgilendirsin? Milyarlar harcadığınızı iddia ettiğiniz hesap bu kadar önemliyse gereken bilgileri bir şekilde sunabilmeniz lazım.

Destek ekibi sizden bu bilgileri talep ediyorsa vereceksiniz. Vermediğiniz sürece açmama hakkına sahipler.

Ben de zamanında Blizzard hesabının tüm bilgilerine sahiptim, fakat kimlik kartının resmini gördermediğim için hesabımdaki iki adımlı doğrulamayı kaldırmadılar. Doğrulama sistemi yüzünden hesaba giriş yapamıyordum, çünkü telefonu formatlamıştım.

Sonuç olarak paşa paşa kimlik kartının kopyasını göndermek zorunda kaldım ve doğrulama sistemi kaldırıldı.

Mağdur olan sizsiniz. Bu mantalite ile daha çok mağdur olacaksınız. Şimdiden söyleyeyim de, daha sonra tekrar üzülmeyin.

Steam Sözleşmesi'ni de okumayı unutmayın. Her şirketin kendine göre bir kuralı var. Ya uyacaksınız, ya da kullanmayacaksınız. Bu kadar basit.
Daha çok dibe batıyosun Blizzard hesabını umursayan kim? cidden soruyorum steam'le aynı şeymi o dediğin şey :D :D hey ben senin aklına :D Milyarlar harcadığım hesap seni ilgilendirmiyor zaten insanlar bu tartışmaya yardım bulabilmek cevap arayabilmek için geliyolar sizin gibi robotlarla uraşmaya değil 7/24 aynı şeyi yazmaktan başka hiç bi elverişliğin yok cidden yazık sana çok bilgisizsin. :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_122.png
    Screenshot_122.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_123.png
    Screenshot_123.png
    30,3 KB · Görüntüleme: 130
hayatımda gördüğüm en saçma platform

Ne yapalım? Kullanmazsınız olur biter. Silah zoruyla gel benim platformumu kullan demiyorlar, değil mi?

Blizzard hesabını umursayan kim?

İyi de, size umursayın diyen kim? Verilen örneği algılayamamanız sizin sorununuz. Yapacak bir şey yok.

çok bilgisizsin.

Madem çok bilgilisiniz, o zaman derdinizi gidin Steam Destek ile çözün. Burada gelip ağlamak size bir şey kazandırmayacak.

Gaben baban falan mı bu nasıl savunmak 17 yıllık Key'i tutan delidir net.

İster saklayın, ister saklamayın. Orası size kalmış. İstedikleri zaman paşa paşa vereceksiniz. Mecbursunuz.

İlk sahibi olsam bile hesabımın 20 yıl boyunca bir şeyi saklayamam ben kiracı birisiyim her 4 5 yılda ev değişiyorum nasıl saklayabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı