1800₺ Telefon Önerisi

Livya

Kilopat
Katılım
9 Mart 2018
Mesajlar
804
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Haftaya yeni telefon alacağım.
  • General Mobile GM9 Pro
  • Redmi Note 7
  • Huawei P Smart 2019
Düşündüğüm telefonlar bunlar. General Mobile'nin ekranı ve pili çok hoşuma gitti AMOLED ve HDR olduğu için almak istiyorum. Normalde Redmi Note 7 alacaktım ama MIUI arayüzünde reklam çıkıyormuş ve pili pek hoşuma gitmedi 2 saat gibi bir sürede doluyor ve diğerlerine nazaran hızlı bitiyor. Redmi Note 7 kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
 
Yanlış Bilgilendirme
Huawei al bana kalırsa ama 2. el al yeni olmasın Android değil çünkü.
Ama biraz bekleyip üzerine 200 TL daha koyup 2. El iPhone 6 alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Redmi Note 7. Reklam kolayca kapatılabilir. General Mobile hem varoş, hem de 80'lerden kalma bir ekran/kasa oranına sahip. P Smart'ın da type-C girişi yok.
 
Huawei al bana kalırsa ama 2. el al yeni olmasın android değil çünkü
ama biraz bekleyip üzerine 200 TL daha koyup 2. el İphone 6 alabilirsin
Saçma sapan öneriler. Herkesin bir fikri olmak zorunda değil fazla zorlamaya gerek yok bence.

Konuya gelirsek bu fiyat bandında şu anda en çok satılan cihaz Redmi Note 7. Onun dışında Meizu Note 9 ve Realme 3 Pro da alternatif olarak düşünülebilir.
 
Xiaomi Redmi Note 8 Türkiye garantili olarak beklenebilir bence daha mantıklı.

Ek olarak ithalatçı garantili almak sıkıntı değilse Realme 3 PRO öneririm ama ben Türkiye garantili alcam iyi telefon olsun güncelleme önemli değilse Meizu Note 9 bakabilirsiniz.
 
Redmi note 7 gerçekten bu kadar iyi bir telefon mu ? Ben de almayı düşündüm ve teknoloji markette inceledim malzeme kalitesi pek hoşuma gitmemişti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı